2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه اینجوری بودی یا تازگیا؟چند سالته عزیز من روانشناسم

یادمه از بچگی این شکلی بودم همش میترسیدم از مامانم بابام واکنششون درحالیکه بشدت بهم محبت میکردن تاحالا سرمم داد نزدن

تو مدرسم همیشه برا امتحانو اینا استرسم زیاد بود

ازدواج اولمم همش ازش میترسیدم

ازدواج دومم با مرد بشدت عصبی که هر لحظه از واکنشش میترسم واینکه تو جمع بی رو دربایسه از کسی عبایی نداره همرو ناراحت میکنه من همش میترسم حتی میترسم بیاد خونه مامانم یه چیزی بگه ناراحت بشن اینطورام نیستااااا من استرسم هیلی زیادیه

الانم بچه دارم یه سالشه تقریبا قرص اسنترا رو هم ب تازگی زیر نظر روانپزشک شروع کردم چیکار کنم من هم میترسمم😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهرمو خیلی دوس دارم ولی میگم خدا کنه بمیره بلکه من ارامش بگیرم

هرچه دادم به اوحلالش باد
یادمه از بچگی این شکلی بودم همش میترسیدم از مامانم بابام واکنششون درحالیکه بشدت بهم محبت میکردن تاحا ...

عزیز دلم😔خیلی تخت فشار استرس بالا هستی من میتونم بهت کمک کنم در کنار مصرف دارو استرس هاتو مدیریت کنی بعدها با تجویز دکترت دوز دارو رو کم و قطع کنی.

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
عزیز دلم😔خیلی تخت فشار استرس بالا هستی من میتونم بهت کمک کنم در کنار مصرف دارو استرس هاتو مدیریت کن ...

ممنونم فدات بشم خیلی دکتر رفتم نمیشه اخه همش روهمون فرم خودمم 😭😭😭😭😭😭

هرچه دادم به اوحلالش باد
ممنونم فدات بشم خیلی دکتر رفتم نمیشه اخه همش روهمون فرم خودمم 😭😭😭😭😭😭

پیش روانشناس رفتی عزیز؟چند جلسه؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@