2821
2789
عنوان

حرکات جنین

60 بازدید | 8 پست

من فردا میرم تو ماه هفت و جفتم قدامیه.تو سونوی قبلی گفتن جنین بریچ هستش.یکی اینکه خیلی حرکاتش محکمه و خوبه اما از دیروز استرس گرفتم که نکنه رشدش کم شده آخه وزنم ۲هفته اس ثابت مونده.سونو بعدیم یک ماه دیگس .من کلا لاغرم از اول بارداری هم تا الان کلا ۵کیلو اضافه کردم.میگن بریچ بودن جنین خوب نیست آخه نمیدونم

هیچکدوم از اینا برای سلامتی بچه بد نیس،شاید شما لاغر باشی ولی اون داره از شما تغذیه میکنه.هفته ی ۳۲ که بری سونو وزن بچه مشخص میشه.اگه کمبودی باشه دارو و لیدی میل میگیری جبران شه.الکی غصه ی ابن چیزا رو نخور

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بریچ بودن مال همون لحظه بوده که توی سونوگرافی بودی 

بالاخره بچه می‌چرخه اصلاا یه جا نمی‌مونه

بعدشم استرس نداشته باش 

این همه ماها استرس کشیدیم آخرسر خداروشکر بچه هامون رو صحیح و سالم گرفتیم تو بغل مون

به وقتش بچه خودش می‌چرخه 

نهایتا هم نچرخه سزارین می‌کنی و تمام

وزن بچه چقدره الان ؟ نسبت به ماهش خوب وزن گرفته ؟ 

منم خودم چون قند داشتم و متفورمین می‌خوردم  وزن نمی‌گرفتم اما بچه م رشد خوبی داشت 

نگران مباش گلم، احتمالا بچه خودش بچرخه اگه هم نچرحه خبری نیست برا منم بریج هسن، پروتئین بخور زیاد ...

تو نی نی سایت خوندم میگفتن بده بریچ باشه.نه هنوز هیچی نخریدم.اصلا لیست هم ندارم

بریچ بودن مال همون لحظه بوده که توی سونوگرافی بودی  بالاخره بچه می‌چرخه اصلاا یه جا نمی‌مونه ...

توی سونو هفته ۱۹ که وزنش نرمال بود.الان هفته ۲۶ ام و هفته ۳۰ بهم سونو داده.هرکی منو میبینه میگه چرا لاغری چرا چاق نشدی.استرس میدن بهم

توی سونو هفته ۱۹ که وزنش نرمال بود.الان هفته ۲۶ ام و هفته ۳۰ بهم سونو داده.هرکی منو میبینه میگه چرا ...

اگر توی رنج نرمال هست اهمیت نده ببخشید اینا حرفهای عوام هست . افکار پوسیده قدیمی که میگفتن زن باردار باید چاق باشه . در حالیکه علم مدرن به شدت نهی می‌کنه . 

وقتی بچه وزنش خوبه مادر اتفاقا چاق نباشه خیلی بهتره چون بعد از زایمان غیر از اینکه درگیر بچه داری و شیردهی و ...میشه باید به فکر کاهش وزن و چربی و کلسترول و ...هم باشه .

به حرف اطرافیان اصلا توجه نکن 

خودت و دکترت همین 

اگر توی رنج نرمال هست اهمیت نده ببخشید اینا حرفهای عوام هست . افکار پوسیده قدیمی که میگفتن زن باردار ...

متاسفانه محل کارم همه خانم هستن و هروز یکی یک چیزی میگه نگران میشم.ممنون عزیزم🌷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز