2777
2789
عنوان

دلنوشته های marzi ...

6129 بازدید | 70 پست

کودکی در وجودِ خسته ام مشغولِ آب بازیست...

من با تمامِ خستگی ها و دردهایم اگر دقیقه ای حس نکنم شیطنتش را جانم میرود...

دوستش دارم

مادری دارم...مثلِ ماه...مثلِ ابر...مثلِ نور...

وقتی درد می آید او زیرِ لب دعایی میخواند و ....... درد میرود

گاهی میگویم او چه ارتباطِ تنگاتنگی با خدا دارد...

دوستش دارم

همسری دارم...مثلِ کوه...مثلِ یک سقفِ عظیم...که گرفته است مرا تنگ در آغوشِ خودش

با منی که همیشه روی این تخت افتاده ام خدا حافظی کرد و رفت...از دوربین دیدم که برگشت گفتم بی حواس باز حتما گوشیش جامانده...برگشت... برای هزارمین بار پیشانی ام را بوسید و گفت دلم برایت تنگ شد و باز رفت😢😢😢

منم دلم برایش تنگ میشود حتی وقتی هست😢

وقتی نماز میخواند به صدایش گوش میدهم و آرام میشوم

وقتی حمام میکند طاقتم دِه میخواند و گوش میدهم و آرام میشوم

وقتی راه میرود ، حرف میزند ، میخندد .... 

او هیچوقت سکوت نمیکند.........

دوستش دارم

.Pain🔥you made me a believer

چقد قشنگ بود مرضی😍😍😍

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرضی تیکرت😙😙😙😙وای فقط۸هفته مونده

خداروشکر

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

آخی الهی همیشه عاشق باشین وروز به روز عشقتون پایدار تر   

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

😍😍😍😍دعا کن بخیر بگذره

ایشالا ایشالا ایشالا🙏🙏🙏