2777
2789
عنوان

آب کمر نوزادان

260 بازدید | 9 پست

بچه ۱۰ ماهه چشمش ناگهانی انحراف به داخل پیدا کرده

گفتن توی mri چیزی نیست باید آب کمر نوزاد رو بگیریم ببنیم چه مشکلی هست؟ 

ممکن به خاطر ویروس هایی باشه که قبلا داشت چون خیلی سرفه های بدی میکرد و اسپری میزد از عوارض اون ها نبوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب نخاع برای ازمایش کلی می گیرن ولی اخه نوزاد؟ ادم دلش نمیاد

اره برادرزاده ی منکه طفلی همون لحظه بدنیا اومد دوبار اینکارو کردن 😑

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

نمیدونم انشالله که خوب میشه فقط عزیزم به یه دکتر بسنده نکن چندجا ببر مطمئن شو بعد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

والا من ک مجردم از نوزاد اطلاعی ندارم درکل ولی آب کمر ک میگیرن ی بنده خدایی جوون پسر همسایه ک گرفتن خیلی ضعیف شد و چندماه حالش ناخوش بود با کلی مراقبت اوکی شد ک مث اولش بشع از نوزاد میخان بگیرن یکم ناجور نیس؟

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗

آن شالله بزودی مشکل رو بفهمن و چیز مهمی نباشه زود رفع بشه ...

گوشی دستش ندادین یا تلویزیون ببینه با زاویه ی بد؟

آخه ماهیچه چشماشون خیلی ضعیفه 

مادربزرگمم. خدابیامرز قدیما میگفت اگه بالاسر بچه داد بزنید  چشمش انحراف پیدا میکنه حالا نمیدونم چقدر راسته

چشم پزشکی هم بب ر

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...