داداشم با یه زنه همخونه شده شب و روز کنار همن همه خانوادم فهمیدن بااین وجود بهش احترام میزارن اما منه بدبخت چن سال پیش دوس پسر گرفتم هنوز زخم زبون میزنن بهم خیلی کینه دارم و عقده ای شدم
متاسفانه این مسئله توی جامعه ما وجود داره که پسر اگر با یه دختری باشه قابل قبوله، اما اگه دختر اون کار رو بکنه، بهش خیلی انگ ها زده میشه
البته من با کار برادر شما و اون دختر خانمی که باهاشونه، صد در صد مخالفم
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
اتفاقا اصلا عزیز نیستم کاملا تو رفتارشون مشهوده که چقدر اونو دوس دارن ولی منو نه
منو خواهرمم دقیقا همیشه سر این موضوع به اختلاف خوردیم...همیشه میگه تو رو بیشتر دوست دارن... خب من هر وقت میبینمشون دست و پاشون و میبوسم...اوج عزت و احترام و بهشون میزارم کاراشون و میکنم...بعد خواهرم فقط اذیت شون میکنه یه لیوان آب دست شون نمیده ...شما هم خوب خدمت کن احترام شون کن...قطعااااا عزیز میشی 😊
منو خواهرمم دقیقا همیشه سر این موضوع به اختلاف خوردیم...همیشه میگه تو رو بیشتر دوست دارن... خب من هر ...
آهان ینی میخای بگی داداشم چون خدمت میکنه عزیزه من کاری نمیکنم عزیز نیستم شما مگه خبر داری من کاری میکنم یا نه همه این راهها رو رفتم جواب نداده از وقتی چشم باز کردم بچه بودم تبعیض هاشونو دیدم بعدشم پدر و مادر باید محبتشونو یکسان تقسیم کنن مگه مارو برا کار کردن آوردن مگه ما برده اونا هستیم
آهان ینی میخای بگی داداشم چون خدمت میکنه عزیزه من کاری نمیکنم عزیز نیستم شما مگه خبر داری من کاری می ...
من اومدم راهنمایی تون کنم نیومدم اذیت تون کنم با حرفام پس نسبت به من جبهه نگیرید،طرز حرف زدن تون و میبینید چجوریه...میگید مگه برده ایم که خدمت کنیم...برید بشینید پای حرفای پدر مادرتون ببینید چجوری با چه سختی هایی بزرگ تون کردن...پس اگر موضوع خدمت کردن باشه اول اونا خدمت کردن با تمام وجودشون،من به عنوان یه پسر اینو میگم...اگر با دل و جون بهشون احترام بزاری با تمام وجودت براشون کار کنی تو خونه قطعاااا دید شون عوض میشه
من اومدم راهنمایی تون کنم نیومدم اذیت تون کنم با حرفام پس نسبت به من جبهه نگیرید،طرز حرف زدن تون و م ...
مگه من خواستم به دنیام بیارن که بخوان سختی بکشن برام والا دهن من داره تو زندگی سرویس میشه بخاطر حماقت دو نفر اونوقت منتم سرم بزارن که ما بهت لطف کردیم به دنیات آوردیم بزرگت کردیم ببخشید اما گوه خوردن
مگه من خواستم به دنیام بیارن که بخوان سختی بکشن برام والا دهن من داره تو زندگی سرویس میشه بخاطر حماق ...
امیدوارم انقددددددر تو زندگی تون خوشبخت بشید و موفق بشید که نیازی به محبت کسی نداشته باشید...الکی هم حرص نخورید دنیا ارزش نداره...یه جوری با مسائل کنار بیاید که آرامش تون بهم نریزه
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️