۰دژم۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1347 عنوان میگم چرا امشب خوابم نمیبره! :/ 120 بازدید | 5 پست نگودوستیمو با بهترین رفیقم و خواهرم و عزیزم تموم کردم دوستی 3 سال و نیم! یه مدته حس بی حسی دارم ب خیلی چیزا و فقط دلم میخواد فوش بدم کسیو و دعوا کنم میون این همه مشکلات اینم یه بار دیگه ک عاذیه برامولی پشمام تازه یادم اومد دلیل بی خوابیمو کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 1403/03/06 | 03:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰دژم۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1347 2 ساعت دیگه امتحان نهایی دارم و صفر صفرم خداروشکر از این استرس گذشتم..... روانیم کرد با اینکه توش ریدم کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)
حنا_دختری_در_نینسایت عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 538 خداروشکر از این استرس گذشتم..... روانیم کرد با اینکه توش ریدم خیلی سخته واقعا هیچ تلاشی نکردم تنبلی کردم و نخوندم واقعا حالم بده
۰دژم۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1347 خیلی سخته واقعا هیچ تلاشی نکردم تنبلی کردم و نخوندم واقعا حالم بده درکت میکنم من پارسال از سر استرس حین اماده شدنم برای رفتن ب جلسه میلرزیدم و میخواستم پاشم نمیتونستم برا همین نرفتم امتحان ریاضیمو بدم کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)