2777
2789
عنوان

استرس دارم

313 بازدید | 59 پست

کاربری خواهرمه

بچه ها تا سر حد مرگ استرس امتحان نهایی و دارم

تپش قلب شدید دارم و گریه فقط

چند بار گلاب به روتون بالا اوردم

چیکار کنم؟

پرانول ایناهم اصا تاثیر نداره

مطمئنم سر جلسه حالم بد میشه 

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر بگو آمپول ضد استرس بهت بزنن

هوووه مامان بابام تیکه تیکه م میکنن ک چرا استرس دارم 

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

با این بهونه میخوای امتحانو خراب کنی؟

فقط هر چی بلدی بنویس نیاز نیست خودتو عذاب بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سعی کن آروم باشی  با استرس هم خودتو داغون میکنی و هم امتحانت رو خراب میکنی ریلکس باش عزیزم چ ...

😭😭😭😭😭

عزیزم تهش مگه میخواد چی بشه.؟؟

فوقش میوفتی و دوباره امتحان میدی

اصلا چیز خاصی نیس که، اینم میگذره و تموم میشه

ذهنتو اروم کن که خدای نکرده بیماری جسمی تا اخر عمرت همراهت نشه

همه ش به خودت بگو حالا مگه چی میخواد بشه که انقد استرس داری

واقعا تاثیر داره و اروم میشی

برای همه ی مواقع بدرد میخوره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
امان از دست این پدر مادرا ولی مجبوری عزیزم چون با این شرایط امتحانت رو هم خراب میکنی

🥺🥺🥺