2777
2789

من یه دختره 15 سالم که بیشتر عمرشو ورزش کرده 

از اونجایی که انتخاب رشته دارم دوماه ورزشو کنار گذاشتمو فقط خوردم

الان بعد از یمدت پوستم داره خیلی بد واکنش نشون میده علاوه بر اینکه چاق شدم دستمم ریخته بیرون کاملا قرمزه و میخاره

تو رو خدا بگین چیکار کنم خوب شه

نمیتونم ورزش کنم تا 20 روز اینده

نمیدونم حس میکنم از بهاره ..چون منم همش صورتم خراب شده بود همش قرمز قرمزی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از اواخر فروردین دچار کهیر و خارش میشم. الان داره کمتر میشه. خیلی شدید بود دکتر فقط ضدحساسیت به ...

غذام کمه منه هله هوله زیاد میخورم باید اونارو حذف کنم

اسم داروتو میتونی بهم بگی؟ 

اگزما نزده؟عزیزم چندماه ورزش نکنی اتفاقی نمیفته .ولی استرس روانت نابود میکنه.دختر پانزده ساله عزیزم از من چهل ساله بشنو تورو خدا اول همه به فکر سلامت روانت باش 

سلامت روان یعنی استرس نداشتن بخاطر این چیزا و شاد بودن .لطفا شادباش.تا مثل من نشی 

اوه ببین چطور شده...ربطی ب ورزش ک اصلا نداره عزیزم ب خودت استرس نده..برو دکتر یا داروخونه دستتو نشون بده بت پمادی چیزی میدی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

غذام کمه منه هله هوله زیاد میخورم باید اونارو حذف کنم اسم داروتو میتونی بهم بگی؟ 

الان باهام نیستن تهران نیستم ولی خوب نبود من کلا ۲-۳ بار قرصش رو خوردم خواب اور بود شدید، تا ظهر خواب بودم. فکر کنم هیدروکسیزین بود اما مطمئن نیستم.

خالم هم شده بود دکتر لوراتادین تجویز کرده بود.

سعی کن دستت‌ خیس کنی و نخارونی. 

اگزما نزده؟عزیزم چندماه ورزش نکنی اتفاقی نمیفته .ولی استرس روانت نابود میکنه.دختر پانزده ساله عزیزم ...

نه اگزما نیست

قبلنم این اتفاق افتاده بود

ورزش برای من مثله داروعه

من یکم حساسیت دارم به روغن و شیرینی جات و کلا غذاها و خوراکی های ناسالم وقتی میخورم یکم سرفم میگیره ولی خب چون دلم میخواد میخورم

اما چون ورزش میکنم اون تاثیری که بخواد رو پوستم بزاره رو نمیذاره

از طرف دیگه ممنونم بخاطر نصیحتتون قول میدم به حرفتون عمل کنم

اوه ببین چطور شده...ربطی ب ورزش ک اصلا نداره عزیزم ب خودت استرس نده..برو دکتر یا داروخونه دستتو نشون ...

اخه من ادمه استرسی نیستم از بچگی نبودم 

حتی برای امتحانمم استرس ندارم

ولی از وقتی ورزشو قطع کردم بدنم کلا داره واکنش نشون میده

خیلی تنبل شدم

تمرکز ندارم

روتین ندارم

پوستمم که اینحوریه

برای همین فکر کردم شاید بخاطر ورزش باشه