ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 عنوان اینا چیه 202 بازدید | 22 پست خدای چرا یکسری اینقدر تاپیکا بیخود میزنن😑 بسه دیگه حالا گفتن فضا مجازیه آدم یکم باید فهم و شعورشم برسه هرچیزی بیان نمیکننجواب خیلی چیزا هم میشه با یک سرچ تو گوگل هم پیدا کرد بخدا یکم برا خودمون ارزش قایل بشیم ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم 1403/03/06 | 01:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکی0 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 70625 کاملااااا موافقم ! مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
22sana888 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 821 اگه دنباله یه تاپیکه اینجوری هستی برو تاپیکه قبلی منو بخون😂
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 کدوم تاپیک عزیزم؟ هرکی هرچی به مخش میاد میگه. واقعا نمیدونم دغدغه فکری ندارن یکسری ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
mari7777 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 10995 خب از بس که فهم و شعورها و دیدگاهها نسبت به مسائل متفاوتهبعدم یه جایی مثل اینجا از هر سن و قشر و سنخیتی توش هست
fatme74 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 8273 هرکی هرچی به مخش میاد میگه. واقعا نمیدونم دغدغه فکری ندارن یکسری ول کن عزیزم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 اگه دنباله یه تاپیکه اینجوری هستی برو تاپیکه قبلی منو بخون😂 گفتم بهت از بیکاری دنبال توالت رفتن مایی ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
آیدا_منش عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3406 دقیقا میگ وای خونم اتیش گرفته چیکار کنمخو برو اب بریز خاموش کن از مغزتم استفاده کن کودن نباش
22sana888 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 821 گفتم بهت از بیکاری دنبال توالت رفتن مایی هوی آقاهه حرمتتو نگه دار تا نزدم بشکنمش
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 دقیقا میگ وای خونم اتیش گرفته چیکار کنم خو برو اب بریز خاموش کن از مغزتم استفاده کن کودن نباش یکسری دیوانن بخدا . من خودم آقا هستم بچه ۱۸ سال میاد چرت میگه دختر ۱۶ سال دنبال گه بازی دوس دارم بزنم تو دهنشون ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
آیدا_منش عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3406 یکسری دیوانن بخدا . من خودم آقا هستم بچه ۱۸ سال میاد چرت میگه دختر ۱۶ سال دنبال گه بازی ... نی،نی سایت دیگ مث قدیم نیس شده بچه بازی
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 هوی آقاهه حرمتتو نگه دار تا نزدم بشکنمش تو هم فاز داری برات همون کامنت کردم دیدی تاپیکت حوصله سروکله زدن با کسی ندارم ول کن برو ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 نی،نی سایت دیگ مث قدیم نیس شده بچه بازی گاهی به وجود عقل تو سر بعضیا شک میکنم. پیش خودممیگم دغدغه فکری من چیه حالا اینل دنبال زیر بغل مار هستن ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 خب از بس که فهم و شعورها و دیدگاهها نسبت به مسائل متفاوته بعدم یه جایی مثل اینجا از هر سن و قشر و س ... چه مرد چ زن فرقی نداره حتی اینجا اکثریت خانم هستن واقعا فکر میکنم یکسری زیاد از حد هرچیز بیان میکنن ادم باید کمی شرم داشته باشه مسایل خصوصی بیان نکنه ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم