2777
2789
فداتشم من میفهمم چقدر دلت مهربونه مطمئینم حستم قویه،اگر وقت کردی برای منم بگو،اگرم نه فدای سرت🫠❤️ ...

فداتشم‌من 

مراقب باش سری باهاش گرم‌نگیر بزا. یکم‌بگزره ببین چی میشه حسم‌بهش خوب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد محرم نه 

خونه رهن میکنیم یا میریم پیش مادرشوهرم 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
جانم

جانت سلامت

من باردارم ؟

اگر نیستم کی میشم؟ جنسیتش چی میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

قربونت برم دعا کن راحت زایمان کنم اخرا بارداریمه

انشالله عزیزم حتمااا سر نمازام به یادتونم 

شماهم لطفا  با نی نی تو دلیتون مارو دعا کنید دوتا حاجت دارم یکی اینکه به اونی ک میخوامش برسم یکیم درمورد اینده امه لطفا با دل پاکت برام دعا کن عزیزم میگن دعاهای خانمای باردار میگیره ممنونتم مهربون🥺🥺🥺❤️

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

نه نیستی ولی زود باردارمیشی تا برج شیش دخمل

مرسی گلم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

انشالله عزیزم حتمااا سر نمازام به یادتونم   شماهم لطفا  با نی نی تو دلیتون مارو دعا ...

دورتبگردم‌چشم حتما اگه دوست داری اسمت بگو‌سر زایمان دعات کنم عزیزم هرچی از خدا میخوای بهت بده