2777
2789
عنوان

لعنت به شوهر بی عرضه من

497 بازدید | 13 پست

پدر شوهرم تو همه چیمون دخالت میکنه زندگیمو سیاه کردن خودش و دختراش، شوهرمو پر میکنه همش که دعوا بندازه تو زندگیم  به شوهرم گفته برو کل طلاهایی که واسش گرفتی و پول هر چی دادی بهش ازش بگیر بیار بده به من وگرنه آقت میکنمت😐😐 دیگه خسته شدم ازش امروز با شوهرم دعوام شد منو زد و از خونه رفت بیرون 😔 درو قفل کردم راش نمیدم بره خونه بابا جونش بمونه ، شوهرم جنم نداره مردونگی نداره پشتمو خالی میکنه طرف خانواده لجنشو میگیره همش با اینکه میدونه همش دارن اذیتمون میکنن، واقعا نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم 😔😔

دخترم همه ی دنیامه 🐥❤️ خدایا شکرت ❤️ الهم عجل لولیک الفرج💚🙏🏻 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبلا مادرشوهرا رواعصاب بودن، چ پیشرفته شده پدرشوهرام خاله زنک شدن

خدا خیرشون نده آدمای خونه خراب کن رو 

این راهش نیست بالاخره چی بگرد دنبال راه حل اساسی

نمی‌دونم چیکار کنم همش احترام گذاشتم  سرویس دادم بهشون ولی اصلا به چشمشون نمیاد واقعا نمی‌دونم دیگه باید چیکار کنم 😔

نمی‌دونم چیکار کنم همش احترام گذاشتم  سرویس دادم بهشون ولی اصلا به چشمشون نمیاد واقعا نمی‌دونم ...

منم شرایط/شما رو داشتم ودارم یه شوهر بی عرضه بایه خونواده وحشی وبی فرهنگ ودخالت کن

اخر قطع رابطه شد 

۳ساله دیگه قطه

راحت شدم 

ولی خب اتیش گاهی میندازن تو زندگیمون

منم شرایط/شما رو داشتم ودارم یه شوهر بی عرضه بایه خونواده وحشی وبی فرهنگ ودخالت کن اخر قطع رابطه شد ...

میخوام قطع رابطه کنم ولی شوهرم بعد ۲/۳ هفته دوباره میره سمتشون با اینکه میدونه خانوادش فتنه هستن  همه دعواهامون سر خانوادشه اختیار هیچیمونو نداریم 

شوهرت رو نمیتونی بزاری نره بالاخره خانوادش هستن اما خودت نرو راحت شی

نمیرم ولی همش پرش میکنن چیکار کن چیکار نکن خدا لعنتشون کنه 

2790
2778
2791
2779
2792