2777
2789
عنوان

رفیق دره پیت

150 بازدید | 26 پست

فک کنم ۲۰ ساله با یکی رفیقم ک الان چندین ماهه  که رابطمون از کمرنگم کمرنگ شده اونم بخاطر اینکه دیگه من هی اول پیام نمیدم یا هی سعی نمیکمم سر حرفو باز کنم .. همیشه من هی اول پیام میدادم یا زنگ میزدم الان ک من نمیزنم اون اصلاااااااا نمیزنه ..اینطور کسی فقط ب من حس اینو میده ک انگار از دماغ فیل افتاده طرف یا فکر میکنه چ گهیه؟؟ بعد جالبه همین ادم ی استوری هایی با رفیق های جدیدش میزاره و قربون صدقشون میره ک من تو این ۲۰ سال ندیدم ی بار از این کارا برا من بکنه 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکی رفاقت۱۴سالگیمونو ازاول تاالان وفروخت به ی دختره که۲سال دوستن...

دختره هم اینقد فکرمیکنه دخترشاهه بااینکه دختری قاچاقچی هست،قبلابوده الانشونمی دونم

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

خب شاید تو باعث شدی ادامه پیدا کنه . البته با اوصاف خودت مشخصه . تو هم کمرنگ میشدی دوستی در کار نبود ! وگرن مث این جدیده برا تو هم ازینکارا میکرد

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

منم ی رفیق نینی سایتیم اینطوره..🥲

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

۲۰سال یه عمره اینکه بعد از ۲۰سال رفاقت واسه اینکه کی اول پیام داده یا میده یا اینکه کی اول مثلا سلام میده رفاقتو بهم بزنی اصلا شایسته کسی که رفاقت ۲۰ساله داره نیست اگه واقعا ۲۰ ساله 

خب شاید تو باعث شدی ادامه پیدا کنه . البته با اوصاف خودت مشخصه . تو هم کمرنگ میشدی دوستی در کار نبود ...

من حتی تو پیجم هنوز عکسامون هست ولی میری تو پیج اون هییییییییییچ عکسی از من نیس حتی یدونه

۲۰سال یه عمره اینکه بعد از ۲۰سال رفاقت واسه اینکه کی اول پیام داده یا میده یا اینکه کی اول مثلا سلام ...

مثلا میگفتم چرا مث من نیستی میگف تو منو درک نمیکنی .. من درونگرام ! بنظرم چرته همش .. ادم کلافه میشه هی بخوای با غلاب از تو دهن یگی حرف بکشی یا هی ماست بودن یکیو تحمل کنی .. البته برا دوسپسراش اینطور نبودا خودشو جر میداد براشون