2777
2789
عنوان

بحث منو دوستم سر پول +شات

160 بازدید | 7 پست

آقا من پیش دوستم نوبت ناخون داشتم که دوسه بار کنسل کرد و پنج شنبه هم گفت بیا ولی یهو خاست تولد بگیره و منم رفتم کمکش هم ازش عکس گرفتم هم موهاشو فر دادم هم امدیم خونه ی ما عکس گرفتیم و هم میزش رو چیدم و خرید کردم باهاش . تامزدمم براش دوتا اب میوه و اسپیکر آورد 

شد فرداش ینی جمعه گفت ساعت۴ گفت بیا برا ناخونت ک شد۴:۳۰ بعد دیدم گندم زد تو دستام حواسش نبود یهو دوتا ناخونم خیلی کوتاه شد . خلاصه که ما دعوامون شد ک تو چرا جلو بقیه ب من گفتی ناخونت خراب شده

فرداش پیام داد ۳۸۰ پول ناخون بده( این قیمت کارش نیست) 😐 منم گفتم باشه اما پول اب میوه ها رو هم کم کن ازشون این انقدر زورش امد و شروع کرد من مفتی چیزیو ندادم بخوری🥴🥴 منم بهش اینارو گفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار هردوتون زشته هردو مقصرین

کامل نگفتم 

من جوش اوردم واینکه این خودش همه چیو حتی ۲۰/۳۰ هزار تومن رو با من حساب میکنه انتظار داره من نکنم.اون اول حساب کرد منم کردم ک سوخت