2777
2789

بستگی به پارتنر داره که ظرفیت تحمل واقعیتو داشته باشه یا ن

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای کاری من هزاااارتا دروغ گفتم 

وسطای رابطه با پرویی هم بهش گفتم 

یکم کولی بازی داشت می‌کرد منم بدتر کولی بازی کردم دهنشو بست. 

البته بگم من برام مهم نبود پسره و دروغ هایی که گفتم برای این بود که نمیخواستم اطلاعات دقیق ازم داشته باشه

بستگی به پارتنر داره که ظرفیت تحمل واقعیتو داشته باشه یا ن

راستش بابای من پلیس بوده ولی از کار بیرونش کردن ماهم گفتیم بابام بازنشسته شده نگفتم اخراج شده حالا رفته یه جایی بهش راستشو گفتن من ریعکشن نداشتم

اگه نداشت چیکار کنم حالمو چطوری خوب کنم

باید بگی و واگذار کنی به خودش بگی اقا مسئله اینه این اشتباهو کردم عذر میخوام حالام تصمیم با خودته میتونی منوبا این حال باز قبول کنی یا نه 

قبول کرد ک خوشبخت شین 

نکردم گور باباش تو بهترین کارو کردی چون هرچه دیرتر بدتر ! حالتم همون اولش طبیعیه دلشکسته شی باید خودتو بشناسی که چی حالتو خوب میکنه

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
راستش بابای من پلیس بوده ولی از کار بیرونش کردن ماهم گفتیم بابام بازنشسته شده نگفتم اخراج شده حالا ر ...

چیز خاصیم نیست چه ربطی داره اصلا اخراج کنن یا هرچی چیزی نیست که بخواد ولت کنه 

نمیدونم اخه خیلی بد پرسید تو بهم دروغ گفتی شماها دروغ گویین

بگو خب ناراحت میشدم روم نشد راحت بگم بله اخراج شده 

باید بگی و واگذار کنی به خودش بگی اقا مسئله اینه این اشتباهو کردم عذر میخوام حالام تصمیم با خودته می ...

شاید این آقا به این خانوم وابسته شده باشن ولی وقتی متوجه حقیقت بشن خودشون گرفته بشه  انصاف نیست بگیم گور باباش   . این خانوم وظیفه داشت قبل اینکه این آقا رو بخودش وابسته و علاقمند کنه حقیقت رو همون اول بهش بگه . جوری نگیم گور باباش و  ولش کنیم.  حالا اگه قضییه برعکس بود باز میگفتیم گور بابای اسی ؟