2777
2789
عنوان

هیچی شام نخوردم از ناراحتی 🙃💔

197 بازدید | 7 پست

ناشکری نمیکنم ولی نمیدونم چرا انقدر بهم خبرای اشک درآر می رسه .. بخدا دیگه نمی کشم .. دیگه خسته شدم .. هر وقت خیلی ناراحت باشم میام اینجا تاپیک میزنم .. بچه ها تو رو خدا بیاید دلداریم بدید واسم صلوات بفرستید خودم دیگه خجآلت میکشم از خدا .. 😔

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها تو رو خدا یچیزی بگید شاید حالم بهتر شد 😔💔

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده

هیچی عزیزم .. سه ساله عاشق پسر یکی از اقوام نزدیک شدم که اون نمیدونه .. انقدر گریه کردم و چله برداشتم و دعا خوندم که حد نداره 🙃 خیلی تلاش کردم که آدم موفقی بشم فقط به خاطر اینکه توجهش جلب بشه .. اما مادر اون منو نمی بینه و میخواد از یه دختر دیگه براش خواستگاری کنه .. حالم گفتن نداره

هیچی عزیزم .. سه ساله عاشق پسر یکی از اقوام نزدیک شدم که اون نمیدونه .. انقدر گریه کردم و چله برداشت ...

شاید قسمت نییست عزیزم

همه اوایل زابطه میبینی برا هم مییمرن بعدش پشیمون میشن 

الان شاید ب صلاحت نباشه

شاید قسمت نییست عزیزم همه اوایل زابطه میبینی برا هم مییمرن بعدش پشیمون میشن  الان شاید ب صلاح ...

عزیز دلم مگه الکیه من خیلییییی احساساتی ام سه ساله دارم بهش فکر میکنم خیال پردازی میکنم به شدت آدم خوبیه نمیتونم فراموشش کنم و اینکه من اصلا باهاش تو رابطه نبودم .. 😔💔

فامیله؟ مذهببیه؟

بله فامیل نزدیکمه ..

ای بابا همه همینو می پرسن ازم 🙃 تقریبا ولی نه زیاد