2777
2789

پس فردا تکرار کن دوبرابر شده باشه ک خیالت راحت بشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس فردا تکرار کن دوبرابر شده باشه ک خیالت راحت بشه

من سابقه افت بتا داشتم برا همین نگرانم‌.

الان با توجه ب اخرین پری و تخمک گذاریم نرماله؟ بنظرم هفته ۴ و ۵باشم.

عزیزم درد شدید پریودی دارم ک میگیره و ول میکنهحس میکنم پری داره میاد

نه ممکنه لقاح دیر شکل گرفته باشه 

گلم من روزای ۲۱و ۲۲ سیکلم دو بار لک خیلبییی کم خونی دیدم ک دیگ نیومد فقط همون دوبار بود 

ممکنه بخاطر لانه گزینی باشه؟از تاریخ لانه گزینی میشه بتا و هفته رو تشخیص داد؟

گلم من روزای ۲۱و ۲۲ سیکلم دو بار لک خیلبییی کم خونی دیدم ک دیگ نیومد فقط همون دوبار بود  ممکنه ...

اره احتمالا لانه گزینی بوده و طبق همون 3،4 هفتت میشه

انقد درگیرش نباش بیخیال باش کلا 

تا بری سونو

هرچی بیخیال تر باشی خطرات کمتری هم تهدیدت میکنه

... 
اره احتمالا لانه گزینی بوده و طبق همون 3،4 هفتت میشه انقد درگیرش نباش بیخیال باش کلا  تا بری ...

گلم ممنونم ازت چشم.

من نمیدونم تو نت خونوم عدد بتا هفته های بارداری رو از اخرین پریودی میگه یا بعد لانا گزینی😁😬😬😖

من سابقه افت بتا داشتم برا همین نگرانم‌. الان با توجه ب اخرین پری و تخمک گذاریم نرماله؟ بنظرم هفته ...

منم مثل شما درد پریودی دارم وارد هفته ۸ شدم فردا پس فردا باید برم سونوی قلب اونجا خیالم راحت میشه که خارج رحمی نباشه و اینا

از روی عدد بتات نمیدونم ولی چون سابقه شو داری پس فردا هم دوباره از بدی دوبرابر شده باشه خیالت حتی بابت حارج رحمی هم راحت میشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

منم مثل شما درد پریودی دارم وارد هفته ۸ شدم فردا پس فردا باید برم سونوی قلب اونجا خیالم راحت میشه که ...

سلام گلم امروز دکتر رفتم شیاف پروژسترون داد و دو روز دیگ دوباره تکرار بتا بابد بدم.

گلم خارج رحمی و اینا هم خونریزی داره هم درد شدید توکل بخدا نگران نباش 

عزیزم شما تهرانی؟

سلام گلم امروز دکتر رفتم شیاف پروژسترون داد و دو روز دیگ دوباره تکرار بتا بابد بدم. گلم خارج رحمی و ...

ایشالا که همه چیز عالی پیش بره برات

اره توکل بخدا،بله تهرانم

ایشالا که همه چیز عالی پیش بره برات اره توکل بخدا،بله تهرانم

قربونت برم عزیزم ممکنه بگی زیر نظر کدوم دکتری و کدوم محدوده ای؟ اکر اشکالی نداره درخواست میدم بهت منم تهرانم.

قربونت برم عزیزم ممکنه بگی زیر نظر کدوم دکتری و کدوم محدوده ای؟ اکر اشکالی نداره درخواست میدم بهت من ...

قبول کردم عزیزم

من سمت شرق هستم اما چون میخواستم بیمارستان نیکان زایمان کنم از بین دکترهای نیکان،اکرم شهامی رو خیلی تعریف شنیدم ازش پیش اون پرونده تشکیل دادم

قبول کردم عزیزم من سمت شرق هستم اما چون میخواستم بیمارستان نیکان زایمان کنم از بین دکترهای نیکان،اک ...

خیلی ام عالی🥰الهی بسلامتی...

منم شرقم.نیکان عالیه👌🏻