2777
2789

بگم من تجربه ی خاستگاری نداشتم اولین بار بود خاستگار اومد خونمون

اول مادرشو خواهرش و زن داداشاش اومدن خونمون خود پسره نیومد بعد چند روز بعدش زنگ زدن قرار گذاشتن تو یجای سر سبز همو ببینیم 

رفتیم حرف زدیم من خوشم نیومد از پسره بعدشم زنگ نزدن نظرمو بپرسن 

فقط ما این وسط به خرج افتادیم میوه و شیرینیو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مهمون میاد خونتون میوه شیرینی نمیخرین ؟ ۶نفر آدم اومده باشن تهش ۱۲ تا شیرینی برداشتن میشه نیم کیلو این دیگه حساب کردن داره؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من با شوهرم دوست بودم و جلسه اول فق مادرش و زنعموی بزرگش اومدن ک عروس ببینن و قرار بعدی بزارن و همو موقع هم شیرینی و گل آوردن ولی شوهرم نیومد تو جلسه خاستگاری اصلی بازم گل و شیرینی آوردن و همشونم اومدن 

شما مهمون میاد خونتون میوه شیرینی نمیخرین ؟ ۶نفر آدم اومده باشن تهش ۱۲ تا شیرینی برداشتن میشه نیم کی ...

عزیزم بحث خساسته 

از هر کدوم از دوستام میپرسم خاستگاراشون شیرینی بلاخره اوردن پس شاید ایشون خسیس بودن

عزیزم بحث خساسته  از هر کدوم از دوستام میپرسم خاستگاراشون شیرینی بلاخره اوردن پس شاید ایشون خس ...

منم خودم دیدم برای صحبت اولیه نیاوردن البته ما رفته بودیم بردیم  حالا شما چیکار به خساست داری بلاخره خوشت که نیومده

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن