2777
2789
عنوان

مخاطب خاص...🦭🌵

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 41 پست
چرا حس میکنم این عکسه خودتی با اینکه گفتی نیستم شیطووون نباش اعتراف کن

نه نیستم فامیل بشناستم آبروم میره با این کامنتام 🤣 ، ولی نمیدونم چرا حس میکنم آقایی با اینکه گفتی نیستی 🤣🤣🤣

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

نه نیستم فامیل بشناستم آبروم میره با این کامنتام 🤣 ، ولی نمیدونم چرا حس میکنم آقایی با اینکه گفتی ن ...

آقاس قبلا باهاش برخورد داشتم

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نیستم فامیل بشناستم آبروم میره با این کامنتام 🤣 ، ولی نمیدونم چرا حس میکنم آقایی با اینکه گفتی ن ...

ن بابا این سومین کاربریمه شش ساله اینجام

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
یعنی درکت اینقدر کوره ؟؟؟؟؟

درک کن دلیلشو میگم اونور

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
ن بابا این سومین کاربریمه شش ساله اینجام

اسم قحط بود مگه🤣🤣🤣

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

چ جوری اونوقت؟من تو اوتاپیکم ک در مورد مریضیم بود هستش خانمه ک بهم درخواست داد و شماره گذاشت با هم حرف زدیم بعد شما چش بسته غیب میگی دادا؟

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

فکر نکنم 

اسم قحط بود مگه🤣🤣🤣

زود باش دیگه میگم چرا 

چ جوری اونوقت؟من تو اوتاپیکم ک در مورد مریضیم بود هستش خانمه ک بهم درخواست داد و شماره گذاشت با هم ح ...

هرچی هستی به خودت مربوطه

بله یه حا گفته

فرقی  نداره برام