علیs مدیر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 عنوان مخاطب خاص...🦭🌵 | مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 41 پست با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیابـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی !خـالی از هـرتشبیه و استعـاره و ایهـام …تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت :دوستت دارمــ خاص ترین مخـاطب خـاص دنیـا !🦭🌹 ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤 1403/03/05 | 18:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4832 اول تو با من بد حرف زدی خب ،ببخشید 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10558 خب ،ببخشید تکرار نشه عزیزم☺ کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4832 تکرار نشه عزیزم☺ شاید هم دلم خواست تکرار کنم 🤭🤭🤭 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10558 شاید هم دلم خواست تکرار کنم 🤭🤭🤭 دوغت را بنوش کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4832 دوغت را بنوش 😶😶😶😶😶😑😑😑😑😑😑 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8302 سلامت باشی پدیدار تا پای ،دار ببخشید مخاطب خاصتون ازدواج کرده؟
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 ببخشید مخاطب خاصتون ازدواج کرده؟ خیر.چطور مگه؟ ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4832 یعنی درکت اینقدر کوره ؟؟؟؟؟ 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 یعنی درکت اینقدر کوره ؟؟؟؟؟ درک چی؟میگ بدجا بود خودت میدونی ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 خوابم برد ،دست خودمه؟؟؟؟ اون موقع غیر عادیه ، بدجا برا چی بود مثلا اگه اینقدر خوابت میومد میتونستی قبلش بگی ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
kamalll عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3761 گزارش میقولی ؟؟؟؟ شیطونک بلا نیستی ی مدت کجایی پس؟ ......خدایا ب توکل نام اعظمت.
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 باااشه عمدا بود ،دلم خواست منم همینو میگم دمت گرم خیلی بامعرفتی موفق باشی ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4832 شیطونک بلا نیستی ی مدت کجایی پس؟ سلام علیکم ، هستم در خدمتتون که🤣😅😂 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐
kamalll عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3761 سلام علیکم ، هستم در خدمتتون که🤣😅😂 چرا حس میکنم این عکسه خودتی با اینکه گفتی نیستم شیطووون نباش اعتراف کن ......خدایا ب توکل نام اعظمت.