2777
2789
عنوان

تولد مامانم

78 بازدید | 6 پست

سلام 

٩ خرداد تولد مامانمه 

این وسایلا خوبه؟ فعلا فقط وسایلاشه

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کیک کچلو ام بگیرین 😍😍

کیک خور نیستش 

خودمونم درس کنیم می فهمه 

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

برنامه مونم اینه:

من و بابام وانمود می کنیم که یادمون نیست بعد من به بهانه ی کارای مختلف میرم اتاق بد به بابام پیام میدم سر مامانمو گرم کنه که من برم انباری به بهانه ی دست شستن 

وسایلا رو از بالا بیارم 

بچینم، بعد مامانم با چش بسته میاد برف شادی میزنم و تمام 

شایدم شام بریم بیرون 

اگرم نشد پنجشنبه فرداش میریم موزه مینی ولد ملایر و ناهارمونو بیرون میخوریم

برنامه مونم اینه: من و بابام وانمود می کنیم که یادمون نیست بعد من به بهانه ی کارای مختلف میرم اتاق ...

خیلییی ام عالی😍ولی شام برین بیرون 

ملایر زندگی میکنین؟

اکانت واگذار شد

خیلییی ام عالی😍ولی شام برین بیرون  ملایر زندگی میکنین؟

نه

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز