2777
2789
عنوان

تولد مامانم

78 بازدید | 6 پست

سلام 

٩ خرداد تولد مامانمه 

این وسایلا خوبه؟ فعلا فقط وسایلاشه

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه کیک کچلو ام بگیرین 😍😍

کیک خور نیستش 

خودمونم درس کنیم می فهمه 

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

برنامه مونم اینه:

من و بابام وانمود می کنیم که یادمون نیست بعد من به بهانه ی کارای مختلف میرم اتاق بد به بابام پیام میدم سر مامانمو گرم کنه که من برم انباری به بهانه ی دست شستن 

وسایلا رو از بالا بیارم 

بچینم، بعد مامانم با چش بسته میاد برف شادی میزنم و تمام 

شایدم شام بریم بیرون 

اگرم نشد پنجشنبه فرداش میریم موزه مینی ولد ملایر و ناهارمونو بیرون میخوریم

خیلییی ام عالی😍ولی شام برین بیرون  ملایر زندگی میکنین؟

نه