جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی سوال میکند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه میکنم)
آره خب...لباس میخرم، نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم،به فکر ریزش موهام هستم،لباسامو میشورم،یه سری پست سیو میکنم که بعدا بخرمشون،وسایلی که لازم دارم رو توی لیست خرید مینویسم،ولی خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی و دیگه «بعدا»ای وجود نداره، مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم تا آخرین حسی که یادم میمونه امنیت باشه.بعدش میرم روی تختم دراز میکشم، گوشیمو ریستفکتوری میکنم و آهنگ سکرت گاردن رو پلی میکنم و چشامو میبندم و بی صبرانه منتظر میمونم.
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ی جوری گفتی منم دلم ب حال شوهرت سوخت .ک گفتی مظلومه
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم