2777
2789
عنوان

آبروم رفت 🙂

1826 بازدید | 63 پست

احساس میکنم بهم ظلم شده 

خیلی بلا سرم اومد بخاطر بابام 

غرورم از دست دادم 

آبروم رفت 

نامزدم جدا شدیم 

مامانم طلاق گرفت 

عمو هام بهم تهمت زدن 

عمه ها خاستن بزور شوهرم بدن

پسر عموم که هم رابطه با مادرم میخاست هم منو اومد خاستگاری و من تازه فهمیدم 

پسر خاله ی که به مادرم گفته بود دخترت میخام (( و به خالم گفته بود من هر کی بگیرم بهش خیانت میکنم چه بچه خواهرت باشه چه هر کس دیگه ای)) 

همکلاسیام که پشت سرم حرف زدن و بخاطر خانوادم مورد تمسخر قرار دادن منو

دختر خاله هام که بخاطر پدرم تو صورتم حرف زدن و بهم گفتن بدبخت بیچاره تو هیچی نمیشی و....

دختر عمو ها که بهم خندیدن موقع طلاق مامان بابام گفتن آخي بدبخت دلم برات میسوزه بخدا قسم 

😣😖😫😫😫😫😫😫😵😵

من کللللللللللل احساساتمو از دست دادم 

میخوام خودکشی کنم نمیتونم نفس بکشم 

بزور زنده ام

حالا چیکار کنم .... آبروم رفت

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته ولی ی دلیلی واسه زندگی پیدا کن💔 ما مجبوریم به ادامه حتی اگه نخوایم

چیکار کنم؟

آبروم غرورم همه چیم از بین رفته 

مثلا چه دلیلی به چه امیدی؟

من بی گناه آخه چیکار کردم مگه 

که باید بخاطر مادر پدررررررر اشغالم این طور بشم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

مگه خلاف کردی و دزدی هیزی کردی که ابروت رفته ؟؟؟

این چه حرفیه میزنی بهشون میگفتی دلتون برا خودتون بسوزه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چیکار کنم؟ آبروم غرورم همه چیم از بین رفته  مثلا چه دلیلی به چه امیدی؟ من بی گناه آخه چیکار ...

فقط موندم پسر عموت چقدر حرومزاده اش چجوری از زن عموی خودش رابطه خواست کی به تو گفت؟

کلا از ریشه همه چیت داغونه عزیزم کاش بری س کار واسه خودت مستقل بشی بکنی این خانواده از هم گسیخته&nbs ...

متنفرم از زنایی که ازدواج میکنن

بعد یادشون می‌افته انتخابشون بد بوده

حالا من بی گناه تقصیرم چیه 

که بخاطر عشق حال ازدواج اینا ی رابطه منو آوردن بدنیا ک حالا این طور بشم هااااا