2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منی که رشته م فتوگرافیك بوده میتونم کنکور زبان بدم؟

هیچ محدودیتی نداره

۷۰ تا سواله ک تو ۱۵۰ دقیقه باید جواب بدی

و با سوابق تحصیلی میشه دانشگاه ازاد بری

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.
آینده داره عزیزم ؟ باید واسه شروع جز‌کلاس چ‌کتابایی بگیرم میتونم مدرس شم میشه توضیح بدی

اینده که چه عرض کنم بستگی ب خودتون داره ولی نهایت حقوق اونم با کلی سابقه بشه ۲۰ تومن. الان اکثرا زبان بلدن کسی نمیاد سراغش مخصوصا اموزش .برای شروع واسه کنکور شهاب اناری بگیر فقط بخون هم ابی هم قرمزش رو 

هیچ محدودیتی نداره ۷۰ تا سواله ک تو ۱۵۰ دقیقه باید جواب بدی و با سوابق تحصیلی میشه دانشگاه ازاد بر ...

آینده داره عزیزم ؟؟ واسه شروع جز کلاس چ‌ کتابایی بگیرم واسه کنکور 

طبیعت +💚👁️
آینده داره عزیزم ؟ باید واسه شروع جز‌کلاس چ‌کتابایی بگیرم میتونم مدرس شم میشه توضیح بدی

ببین تو دانشگاه تو این رشته چیز خاصی یادت نمیدن

باید خودت تاکید میکنم خودت تا میتونی تلاش کنی که پیشرفت کنی 

وگرنه مدرک هم از دانشگاه بگیری به دردت نمیخوره برای اشتغال

اینده که چه عرض کنم بستگی ب خودتون داره ولی نهایت حقوق اونم با کلی سابقه بشه ۲۰ تومن. الان اکثرا زبا ...

اگه برمیگشتی عقب بازم این رشته رو انتخاب میکردی ؟؟

طبیعت +💚👁️
اگه برمیگشتی عقب بازم این رشته رو انتخاب میکردی ؟؟

علاقه دارم بهش ولی تو دانشگاه نمیخوندم. چیز خاصی یاد ندادن بهم.کار الکی سنگین بود بعدشم سر کله زدن با بچه های قدر نشناس و تو سری خوردن از مدیر اموزشگاه

ببین تو دانشگاه تو این رشته چیز خاصی یادت نمیدن باید خودت تاکید میکنم خودت تا میتونی تلاش کنی که پی ...

مدرکشو‌ احتیاج دارم واسه مهاجرت تحصیلی منتهی نمیدونم این رشته رو انتخاب کنم یا رشته دیگه رو 

اینم کنارش بخونم 

طبیعت +💚👁️
علاقه دارم بهش ولی تو دانشگاه نمیخوندم. چیز خاصی یاد ندادن بهم.کار الکی سنگین بود بعدشم سر کله زدن ب ...

نمیدونم این رشته رو بخونم یا رشته ی دیگرو‌ واسه مهاجرت تحصیلی نظرم بود حالا نمیدونم رشته ی دیگه ای رو‌بخونم واسه دانشگاه اینم جدا بخونم 

یا همین و بخونم فقط

طبیعت +💚👁️
مدرکشو‌ احتیاج دارم واسه مهاجرت تحصیلی منتهی نمیدونم این رشته رو انتخاب کنم یا رشته دیگه رو  ا ...

ایلتس بگیر ایلتس برا مهاجرت ب درد میخوره

خواستی کلاس انلاین هم دارم برای ایلتس 

جلسه ای ۱۵۰