2789
عنوان

بارداری

87 بازدید | 9 پست

خانوما لطفا میشه راهنمایی کنید راهکار بهم بدید من پارسال باردار شدم سقط شد بازم امسال باردار شدم بچم 18 روز موند و تموم کرد😢شوهرم 37 سالش میخوام بعد 8 ماه باردار بشم شوهرم میگه سنم داره میره بالا اما من خجالت میکشم باز باردار بشم از حرف مردم میترسم که بگن هرسال باردار میشه حال روحیم وحشتناک افتضاح به راهنمایتون و دعاتون محتاجم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به مردم چيكار داري، مردم هميشه به حرفي براي گفتن دارن، به هيچي فك نكن بنظرم نگران نباش باردارشو به كسيم نگو اصلا تا ماهاي اخر انشالله كه بسلامتي باردار بشي يه بچه صحيحو سالم خدا بهت بده،❤️سزارين پست سر همم مشكلي نداره نگران نباش توصيه نميكنن دكترا ميگن خداقل دوسال بينشون فاصله داشته باشه اونم چون بدن خودتون ي ذره ضعيف شده براي بارداري وگرنه مشكلي نداره خيليا با قلصله كم بچه دار ميشن هيچ مشكلي نداره

به مردم چيكار داري، مردم هميشه به حرفي براي گفتن دارن، به هيچي فك نكن بنظرم نگران نباش باردارشو به ك ...

خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم بخاطره روحیه دادنت واقعا من الان شرایطم انقدر وحشتناک با حرف شمای که نمیشناسم کلی دلخوش و امیدوار میشم