2777
2789
عنوان

حق رو به کی میدید ؟؟؟؟؟

104 بازدید | 10 پست

من خواهرم سه روزه فوت شده ... جونم به جونش بسته بود 

چندروزه داغونم ولی بخاطر خانوادم میریزم تو خودم که روحیشون حفظ بشه ... 

حالا نامزد عقدیم ... به جای اینکه تو این شرایط داریم بده نوازشم کنه بیاد بغلم کنه ...وقتی زانوهام رمق نداره راه برمنذاره کار بکنم و مهمون راه بندازم یا حداقل خودش کمکم کنه ... میاد میگه چرا بی محلی می‌کنی چرا نمیکنی بهم بیا غذا بخور :) خب یکی میخواد بیاد منو جمع کنه اون باید حواسش بهم باشه نه من به اون 

تو این چندروز و مراسم های خواهرم خیلیییییییی زحمت کشید همه فامیل تعریشو کردن ...اما به همه چی حواسش بود جز من 

طوری باهام رفتار می‌کنه انگار هیچی نشده💔

دلم گرفته از تنهاییم ...

حق دارم ناراحت باشم؟

بهش میگم بهش بر میخوره میگه دیگه باید چیکار کنم که نکردم 😔

هرچند قدمی که راه میرم زانوهام خالی می‌کنه ...ولی موقع بیرون رفتن نمیاد حتی کمک کن کفشمو بپوشم

میبینم از زانو درد به خودم میپچم ولی وقتی دارم ظرف میشورم نمیگه کمک نمی‌خوای ؟ بیا بشین من میکنم و....

اصلا اینطوری نبود نمی‌فهمم چش شده

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یا خدا خواهرت مرده شما زنده این😳

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه حق باتوهه اونا درکی ندارن از شرایط روحی تو

دلم داره مبترکه ... اینقدر نیاز دارم بغلم کنه تو بغلش گریه کنم ... اینقدر دلم میخواد دست بکشه رو سرم بگه خسته ای بیا بغل خودم استراحت کن

عدم درک صحیح از روحیات فعلی شما  زیاد ازشون توقع نداشته باشین

توقعی از کسی ندارم دیگ ... فقط احساس تنهایی دارم

این چه حرفیه خدابهشون صبر بده

برا من واقعا عجیب بود😐😕ولی خدا بهشون آرامش بدع

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
برا من واقعا عجیب بود😐😕ولی خدا بهشون آرامش بدع

برای هر کسی ممکنه این شرایط پیش بیاد وزندگی ادامه داره قرار نیست که عزیزی از دست میده اونم باهاش بمیره

تو لیوان کسی دریا نریز
برای هر کسی ممکنه این شرایط پیش بیاد وزندگی ادامه داره قرار نیست که عزیزی از دست میده اونم باهاش بمی ...

منم پدرمو از دست دادم

ولی واقعا تصور یه لحظه نبودن اجیم روانیم می‌کنه 

حالا این هیچ من یا خواهرم اگ طوریمون شه مامانم 

یه هفته خاب ندارع چ برسه اینکه بمیرم😕

ب خاطر همین گفتم چطوری موندین شما