2777
2789
عنوان

وزنگیری نوزاد ۴ ماهه

1636 بازدید | 55 پست

پسرم ۴ ماه و ۲ هفته اشه‌. ماه پیش کلا ۴۰۰ گرم وزن گرفته بود زیر نمودار رشد بود‌. توی این دو هفته کلی به خودم رسیدم. هرکاری هم میکنم شیرخسک هیچ نوعی نمیخوره. ۲ هفته ست هیچی اضافه نکرده. دارم دق میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من نوزادم همش زیرسینم بیقراره سینمو ول میکنه گریه میکنه همشم زور میزنهخیلی ناراحتم کی خوب میشه ...

بگردم

پودر لیدی میل بخور روزی ۲ بار. سفیده تخم مرغ بادوم گوشت پسته عرق زیره عرق رازیانه اینارو بخور

اگه زیر ۴ ماهه ممکنه دل دردم داسته باشه. قطره اینفاکول

بگردمپودر لیدی میل بخور روزی ۲ بار. سفیده تخم مرغ بادوم گوشت پسته عرق زیره عرق رازیانه اینارو بخوراگ ...

53روزشه عزیزم

از دل دردشه یا رفلکس داره؟ فقط وقتی میخام شیر بدم سرشو عقب میکشه وگریه میکنه وشیر نمیخوره😭

53روزشه عزیزماز دل دردشه یا رفلکس داره؟ فقط وقتی میخام شیر بدم سرشو عقب میکشه وگریه میکنه وشیر نمیخو ...

بگردم براش

رفلاکس داشته باشه هی بالا میاره. به نظرم کولیکه. دکترش چی میگه

۳ ماه اول خیلی سختهههه

بگردم براشرفلاکس داشته باشه هی بالا میاره. به نظرم کولیکه. دکترش چی میگه۳ ماه اول خیلی سختهههه

یک ماهگی بردم گفت تا4 ماه طبیعیه

بازیک دکتر دیگه بردم دست به شکمش زد گفت دل درده