زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
باز میکنم اونم کردم تموم شده ولی فعلا تفروختم خواستم ببینم کسی ناتکوین و پول کرده
اگ میخوای نقد کنی فقط کافی نت من توتلگرام هس نماد اعتماد هم داره برای خیلیا نقد کرده معتبره
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
به هرکسی اعتماد نکنی چون میان تواکانت تلگرامت ممکنه کلا بردار باشه قشنگ میتونه ب اطلاعاتت دسترسی پیدا کنه
اسمش کافی نت منه؟ من۲۱.۴۰۴تا جمع کردم بنظرت چقد میشه
نمیدونم تلگرام توجستجو بزن کافی نت من برات میاره رضایت مشتریا هم هس نماد اعتماد شماره همه چی هس ی سایت داره ک میری برای فروش نات کوین ثبت سفارش میکنی شمارت میزنی بعدم تعداد نات کوین قیمت تقریبی رو بهت میگع بعدم ک نوبتت بشه برا نقد کردن بهت پیام میده و......