2777
2789

گلم من برای تقویت تخمدانها از کیوتن زرد استفاده میکنم،و یکی از دوستام از کوتن قرمز جواب گرفته بود ،اون بخاطر ذخیره تخمدان پایین ازش استفاده میکرد

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تااخر سیکل میشه استفاده کرد؟

عزیزم کوتن شما از چه رنگ و چه دوزی هستش؟؟

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

کو انریم کیوتن ۳۰ میلی گرم درش زرده

عزیزم اگه دکترت گفته روزی دوتا ،بابد یکبار با صبحانه یکبار با شام بخوری،اگه روزی یه دونه بهت گفته بخوری ،با ناهار بخور

گلم اون دوستم که کیوتن خورده،ازش میپرسم تا اخر سیکل خورده یا نه،بهت خبر میدم

عزیزم اگه دکترت گفته روزی دوتا ،بابد یکبار با صبحانه یکبار با شام بخوری،اگه روزی یه دونه بهت گفته بخ ...

دکترم نداده خودم میخوام بخورم دکترم اصلا واسه تقویت تخمدان چیزی بهم نمیده خسته شدم دیگه خودم میخوام بخورم