2789
چرا من نمیسم بیست روزه رژیم گرفتم یه گرمم کم نکردم 

یه مدت به سالم خوری رو بیاری فکر کنم نتیجه ببینی. فقط از روغن طبیعی استفاده کن وقند و شکر رو حذف کن در صورت لزوم از عسل و خرمااستفاده کن

الهی به امید خودت...  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب من حذف کردم هر چی مضره روعن مصرفیمم کنجد 

عالیه

باعث پاکسازی کبد میشه

وقتی کبدت پاکسازی بشه بدنت درست کار میکنه همه چی اوکی میشه

من الان کبدم داغونه دارم کم کم پاکسازی میکنم اما گاهی اراده ام ضعیف میشه

الهی به امید خودت...  
تورو خدا بیا به من بگو چزوری کم کنم بیست رو زه رژیم کالریسماری گرفتم کم نکردم 

رژیم کالری شماری اصلا درست نیستش، اول اینکه برو آزمایش بده لطفا عزیزم چون بعضی وقتا ممکنه یه چیزی باشه خدایی نکرده باعث چاقی مون بشه من خودم تیروئید کم‌کار و تنبلی تخمدان داشتم، دوما پیاده‌روی هر روز یک ساعت یا چهل دقیقه انجام بده و غذا هارو به اندازه بخور، بیشتر میوه و سبزیجات بخور، ویتامین دی و منیزیم بخور خیلی خوبه

ازمایش دادم چیزیم نیست 

اول اینکه حداقل باید چهار تا پنج وعده‌ی غذایی داشته باشی، دو تا میان وعده سا تا وعده‌ی اصلی، صبحانه از هفت تا نه صبح، ناهار از ۱۲ تا ۲ ظهر، شام از ۶ تا ۸ شب، از هشت شب به بعد به هیچ عنوان کربوهیدرات نخور، مثل برنج، ماکارانی، آبگوشت، نون،سیب‌زمینی اینا کربوهیدرات هستن. مصرف برنجتو در هفته کم کن، میوه و سبزیجات بیشتر بخور. همراه غذا سالاد و سبزیجات بخور. شکر و شیرینی‌جات کم بخور، سردیجات‌ مثل ماست و دوغ و ترشی‌جات کم‌بخور. حتما حتما روزی یک ساعت یا نیم ساعت رو ورزش کن، حالا چه تو خونه چه بیرون حتی رقصیدن هم اوکی هستش.

اول اینکه حداقل باید چهار تا پنج وعده‌ی غذایی داشته باشی، دو تا میان وعده سا تا وعده‌ی اصلی، صبحانه ...

میان وعده هم مثلا از صبح تا ظهر بین ساعتای نه تا یازده یک میان‌وعده، بین ساعتای سه تا پنج یه میان وعده‌ی دیگه، خوابت هم دیگه خیلیی دیر باشه دوازده بخواب. آخر شب هم برای اینکه خواب آرومی داشته باشی یه لیوان شیر دارچین بخور بخواب

برنج رو ماهر روز برنج میخوریم من ۶ یا ۷ قاشق میخورم 

خوب دیگه اوکی هستش، از غذاهای دیگه هم استفاده کن که بدنت همه‌ی ویتامینارو جذب کنه و بتونی خوب و درست وزن کم کنی. ورزش فقط یادت نره لازم هم نیست ورزش سنگین انجام بدی همون پیاده‌روی روزی نیم ساعت اوکی هستش، آب هم زیاد بخور

خوب دیگه اوکی هستش، از غذاهای دیگه هم استفاده کن که بدنت همه‌ی ویتامینارو جذب کنه و بتونی خوب و درست ...

میشه تو خونه پیاده روی کنم اخه با بچه کوچیک نمیتونم برم بیرون