2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

181 بازدید | 12 پست

بچها فقط لطفا توهین نکنید 

من پدرم ۶۱ سالشه و چند سال پیش یه پرستار برایمادربزرگم اوردیم که خانم خوش بر رویی هم بود بعد یه مدت معلوم شد بابام یه تیک و تاکایی باهاش زده ک ما فهمیدم و بالام کلا منکر شد و ما اون از خونه انداختیم بیرون تا اینکه یه مدت پیش دوباره بهش شک کردیم و دنبالش گرفتیم و رفتیم دنبالش معلوم شد بلع دوباره رفته سمتش البته ک باز زیر بار نرفت و منکر شد فقط گفت اره اون بهم زنگ میزده حال و احوال میکردیم من زنگ نمیزدم بعد من بهش گیر دادم گفتمبهش زنگ بزنم اول ک میگفت شمارشو ندارم یعد شمارشو از حفط گرفت که اینجا من خیلی سوختم بهش گفتم شماره یکی از بچها تو بگو حتی نتونست شماره یکی مون رو از حفظ بگه خیلی ناراحت شدم و از اون دیشب باهاش سرسنگینم میدونید الان از چی خیلی میسوزم اینکه ما تا وقتی ک تو خونش بودیم فقط سالی یه بار لباس میخردیدم رستوران هم ک هیچ در صورتی ک وضعش مالی بابام بد نبود و من حتی خودم برای جهزیه سرویس چوب و خیلی چیزای دیگ انداختم گردن شوهرم ب خودم میگفتم ب بابام فشار نیاد و انداختم گردن شوهرم مجبورش کردم بخره اللن همون موقع هم شوهرم راضی نبودا میگفت ما دامادمون فقط یه تی وی خریده کلی جنگ و دعوا کردیگ تا خرید الان ک میبینم ما نخوردیم ن گشتیم اللن داره جای دیگ خرج میشه خیلی سوختم و اصلا نمیتونم حتی تو صورت بابام نگاه کنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مامانم که میگه من اصلا نمیتونم باور کنم با دوتا داماد و یه نوه همچین خطایی کرده

پيگير نشيد 

نميدونم 

شايد مادرتونم ميدونن ولي از ابرو ريزي ميترسن يا تو جواني اونقد ديذن كه سر شدن 

اون زنيكه رو بترسونيد به يه نحوي

همتون جمع بشید بگید مشکلی با ازدواجش ندارید اما خونه یا ارث میراثتونو مشخص کنه ب اون زنم نگه اگ واقعا دوسش داره خب بمونه زندگی کنه تا پدرتون در قید حیات هستن و تمام

معمولا حامله میشن و ارث و هرچی هستو بالا میکشن ایم تازه اولشه جلوشو بگیرین دوروز دیگ پدرتون راهتونم نمیده و جوابتونم نمیده کامل تو مشت خانمه 

دیدم ک میگم حواستون باشه تکلیف همچیو مشخص کنید الان بعد بگید برو ازدواج کن زنیم واسه خودت بخادت میخادت و اصلا بهش نگو ک چیکارکردی ب اون ربطی نداره میخاد باتو زندگی کنه بکنه شمام محضر بگین تا پدرتون زنده هستن هیچ حق شکایت و سهم الارثی ندارین و اما دورازجون بعد فوتشون سهم هرکس مشخصه و تمام 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
پيگير نشيد  نميدونم  شايد مادرتونم ميدونن ولي از ابرو ريزي ميترسن يا تو جواني اونقد ديذن ...

اره مامانم تو حرفاش گفت جوون هم ک بوده چند بار بهم گفت اره این بهم گفتن بیا بریم خونه من قبول نکردم🤢

پيگير نشيد  نميدونم  شايد مادرتونم ميدونن ولي از ابرو ريزي ميترسن يا تو جواني اونقد ديذن ...

اخه ما بابامون برامون خیلی ارزشمند رود رو سرمون جا داشت اینقد که بابایی بود واقعا هوای مامانمو نداشتیم اصلا اینقد ک از بابام بدم اومده و اینقد وقیح هست که هنوزم میگه من کاری نکردم

میگه من تا وقتی هستم یه پوست پیازم بنام کسی نمیکنم 

بگو ما بچه هاتیم با مادرما اینارو بدست اوردی و اون خانم بیاد سرنون پخته و اماده بشینه؟ خب بزار دوست داشتنشو ثابت کنه بدون هیچی کنارت باشه 

بعدم بگو شما نهایت واسه یک سوم ارثت بتونی وارث تعیین کنی بقیشو دولت نمیزاره حالا برو هرکارخاستی بکن 

حرف مام اینه شما کورشدی و مارم نمیبینی و نیمفهمی چی میگیم پدرجان 

بگو ما بچه هاتیم با مادرما اینارو بدست اوردی و اون خانم بیاد سرنون پخته و اماده بشینه؟ خب بزار دوست ...

اصلا قبول نداره میگه من هرچی که دارم خودم بدست اوردم و همش میگه مادرتون که کاری نکرده همش زحمت کشی خودمه 

اصلا قبول نداره میگه من هرچی که دارم خودم بدست اوردم و همش میگه مادرتون که کاری نکرده همش زحمت کشی خ ...

گفتی زنی تا خوب و قدردان و زحمتکش نباشه و پس اندازکن مرد ب هیجا نمیرسه 

زن تاوقتی کارای خونرو نکنه و بچه تربیت نکنه مرد باخیال راحت سرکارنمیره پول. رو پول بزاره 

زن تا وقتی ازدهن خودش ولباس و.. خودش نزنه مرد پولدارنمیشه و...