2777
2789
عنوان

یعنی مادر شوهرم جادو کرده؟

221 بازدید | 12 پست

یک‌ماه پیش همسرم با خانوادش دعواشون شده و اونا هم کلی پشت سر من حرف زدن و گفتن من با جادو زن همسرم شدم! وقتی همسرم به من گفت خیلی ناراحت شدم و ذهنم درگیر بود یه مدت ، با خودم گفتم کسی‌که میگه به دیگران تهمت میزنه حتما خپدش همون کارو میکنه ، نصف شب یادم افتاد که پارسال بی دلیل مادر شوهرم به من هذیه داد ؟ هیچ‌وقت هدیه ندادخ بود) منم خیلی خوشحال شدم‌اومدم خونه دیدم یه شو*ت  توری قرمز کهنه و پوسیده و یک رژ لب استفاده شده دادهذبه همسرم گفتم همسرم گفت سریع بنداز سطل اشغال ! تا دیشب بهش فکر‌نکرده بودم اما حالا میگم نکنه شو*ت جادو بوده میخواسته بندازه توی زنذگیمون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی کافر همه را به کیش خود پندارد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برخورد نکردی شور ت کهنه چرا بهت داده؟ 

نه به همسرم‌گفتم گفت بیشعوره دیگه . منم باهاشون خیلی کم در ارتباطم شاید سالی دو سه بار ببینمشون همسرم نمیذاره بهشون نزدیک بشم 

من مادر شوهرم اهل جادو بود 

اصلا نمیدونستم     چون همش‌شوهرم میگفت   تو و مادرت میخوایین منو جادو کنید و شکا اهل دعا هستید     منم بدبختم هی قسم میخوردم  

بعدا فهمیدم این ها   اینکارارو میکردن ک ب من شک داشت 

همیشه  اگه اب براش میاوردم باید اول خودم میخوردم تا بهش ثابت شه چیزی داخلش  نباشه  ک فهمیدم    توی اب و شربت دعا ب خوردم میدادن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
من مادر شوهرم اهل جادو بود  اصلا نمیدونستم     چون همش‌شوهرم میگفت   تو و مادرت ...

ببخشید ب نظرتون اگه ی تیکه از لباس ادم برداشته بشه بعد دوخته بشه ولی ندونین کی این کارو کرده یعنی دعا نوشتن برای ادم؟

نه به همسرم‌گفتم گفت بیشعوره دیگه . منم باهاشون خیلی کم در ارتباطم شاید سالی دو سه بار ببینمشون همسر ...

خوب خیلی خوبه همون ارتباط نداشته باشی عالیه یه حرز امام واد برای خودت و همسرت بخر اعمالش رو هم انجام بده همیشه پیشت باشه

ببخشید ب نظرتون اگه ی تیکه از لباس ادم برداشته بشه بعد دوخته بشه ولی ندونین کی این کارو کرده یعنی دع ...

یعنی کسی برده و دوخته شده تحویل اورده 

چی بگم  فکر نکنم  والا   اگه نگرانی دیگه نپوشش

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫