2777
2789
عنوان

هنوز بیادمه؟

52 بازدید | 11 پست

سلام .من چهار سال با آقایی در ارتباط بودیم رابطه مون خیلی خوب بود ...حالا جدا شدیم بدلایلی حدود یه ماهه هنوز عکس پروفایلش عکس مشترک مونه یعنی عکس خودم و خودش هنوز بسوی اینستاش حرف اول اسم منع دیر ب دیر آنلاین میشه ...بنظرتون هنوزم ب رابطه مون فکر می‌کنه ؟

کاربری دست دو نفر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره چرا فکر نکنه چرا ولت کرده؟

من بهم زدم...راستش من مریض شدم یه شیش هفت ماهی خیلی همراهی میکرد اما این آخریا انگار حوصله نداشت پرستاره تو یه شهر دیگه دو شیفت از اینور همش منم بهونه گیری میکردم آخه خیلی مریض شدم افسردگی و رفلاکس شدید دیگه کم کم گفت من افسرده شدم خیلی تغییر کرد.. منم دیگه بهم زدم 

کاربری دست دو نفر

اره چرا فکر نکنه چرا ولت کرده؟

چرا بیوشو تغییر نمیده ؟یعنی اصلا درکش نمیکنم...من ک بهتر شدم بهم گفت من افسرده شدم تو مریض بودی و اینقدر ک تنها بودم و فشار کارم بالا بود می‌گفت نمی‌دونم دارم شبا کجا می‌خوابم و اینا اما من گفتم بهت شک کردم و بعدشم بهم زدم

کاربری دست دو نفر

میترسم...از واکنشش خیلی دیر ب دیر آنلاین میشه شاید تو هفته یه بار در صورتی ک قبلا اینطور نبود...

هی میگفتم چرا اینجوری شدی می‌گفت دوست ندارم اذیتت کنم تازه بهتر شدی دوست ندارم درگیر حال بد من بشی 

کاربری دست دو نفر

سرش شلوغه حتما چرا باید بترسی دلت تنگ شده برو سراغش

آخه خیلی مغرور بود اما برای من اصلا مغرور نبود الان میترسم مث بقیه بامن رفتار کنه...

کاربری دست دو نفر

آخه خیلی مغرور بود اما برای من اصلا مغرور نبود الان میترسم مث بقیه بامن رفتار کنه...

برو سمتش حداقلش اینه که بعدا حسرت نمیخوری که ای کاش این کارو‌کرده بودم تهش اینه که یا حواب نمیده یا پس میزنه خلاصه تکلیفت باخودت و دلت روشن میشه