2777
2789
عنوان

ممکنه بعد جراحی پلک چشم بسته نشه؟

429 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من میخوام جراحی پلک انجام بدم

ولی دیدم بعضی ها میگن ممکنه چشم کامل بسته نشه بعد عمل

میخواستم بدونم شما چیزی در موردش میدونین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم عمل کرد وقتی میخوابید چشمش نیمه باز بود

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بستگی داره به اینکه جراح چقد ناشی باشه

من انجام دادم و خیلی راضیم در مورد دکترت تحقیق کن و بعد برو

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

سلام عزیزم من یک ماهه عمل کردم روز عمل چشمام کامل بسته نمیشد دکترم گفت تا ۶ماه طول می‌کشه چشمات کامل بسته بشه نترسی یه موقع الان تو بیداری کامل بسته میشه تو خواب هم فک کنم فعلا یکم لاش باز میمونه که پماد میزنم و چشم بند میزارم می‌خوابم.اینم بگم که تو این یک ماه اندازه تمام عمرم استرس و اضطراب کشیدم اگه میخوای عمل کنی قبلش بدون که دوران نقاهت پر استرسی داره

بله عزیزم دکترت باید خبره باشه نه اینکه ناشی باشه

همسایه ما همینجوری شده منتها فقط یه چشمش

یه چشمشو زیاد چربی برداشتن پلک زدنی کامل بسته نمیشه میگه خوابیدی هم نیمه باز میمونه

تازه رد بخیه هاش هم به طرز افتضاحی مونده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کجا برم که خوب باشه من چندتا پیج رو فالو کردم دارم نمونه کاراشونو میبینم همه خوبن اخه نمونه بد ر ...

من به دکترایی که پیج اینستا دارن اعتماد ندارم، منم عمل کردم و شکرخدا کامل بسته میشه، دوره نقاهتش هم اونقدرا سخت نیست فقط ورم و کبودیش اذیت میکنه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

دوستان من دیروز حضوری مشاوره رفتم کلینیک گونه

ظاهرا که خیلی خوب بود

چند نفر هم اومده بودن ویزیت اونجا که عمل کرده بودن همونجا

خوب بود کارشون

حالا برا هفته دیگه وقت عمل گرفتم

خداکنه خوب بشم