2777
2789

صرفا برای درد و دل

امروز رفتم مدرسه دخترم برا ثبت نام کلاس اول ، شوهرم نبود پیاده رفتم ،بیست دقیقه راه بود ،هوا هم گرم 

بعد به مسئول ثبت نام گفتم چه مدارکی بیارم، گفت مال همین محدوده این ،گفتم آره، گفت سند به اسمتونه ،گفتم نه خونه پدرشوهرمه ، گفت باید یه قولنامه بنویسین و مسجد محل امضاش کنه ، گفتم باشه ،دیگه چه مدارکی میخواد 

لیست رو بدین من یه عکس بگیرم ، گفت نه اول قولنامه رو باید بیاری ،گفتم باشه مشکلی نیست ، فقط لیست رو بگین من بدونم چند تا عکس میخواد امروز میخوام برم عکس بگیرم باید مقنعه داشته باشه چه جوری باشه

بگین که من همه مدارک رو جمع کنم با هم بیارم ، قبول نکرد و رو حرف خودش بود ، گفتم اولین جائیه اینجوری دیدم ،گفت خب برو یه مدرسه دیگه ،گفتم برا چی برم یه جای دیگه خونه ما اینجاست ، بحث بالا گرفت و منو فرستادن پیش رئیس ،اونم گفت ببخشیدش،خسته بوده ، لیست رو به من داد

گفتم منم خسته بود تو این گرما این همه پیاده اومدم، اون مسئول رو به هیچ عنوان نمی بخشم ،حسابی دلم رو شکست ،آخه من حرف بدی بهش نزدم ،بی احترامی نکردم ،مدیر هم ازش طرفداری کرد 

اینا به کنار زنگ زدم به شوهرم گفتم ،اینجوری شده ، گفتم ممکنه برا دخترم بد بشه دفه بعدی تو باید بری تو مدرسه ،

انتظار دلداری داشتم ،ولی اونم باهام دعوا کرد ،که چرا اینکا رو کردی ،نمی بایست باهاش بحث کنی ، 

در حالیکه من فقط از حق خودم دفاع کردم هیچی دیگه الان همش اشک تو چشمامه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر. بی خیال 

اگه فک میکنی کارت درست بوده منتظر تایید شوهرت نباش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

وقتی رئیس داشت با من حرف می‌زد، هنوز اون مسئول داشت برا من سر تکون میداد، خیلی عصبانی شدم از دستش

کلا سیستم ادارات ایران اینه ک طلب دارن از ملت تا جواب بدن‌..اه بخدا ی بانک میره آدم باید با صدتفر بحث کنه فک میکنن ما زیر دستشونیم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

عزیزم بعضی مدزسه ها اینجورین منم بچهامو بردم ثبت نام تومپ لوکیشن زدم که گفت مدارک بیار

البته پسرم محدوده ش نمیخورد اما چون مدرسه خوبی بود میخواستم بره اونجا که همسرم دوباره رفت  وکمک به مدرسه داد

وقتی رئیس داشت با من حرف می‌زد، هنوز اون مسئول داشت برا من سر تکون میداد، خیلی عصبانی شدم از دستش

ولی سعی کن تومحیط مدرسه اروم باشی و تحت هیچ عنوان بحث نکنی

سریع میگفتی بله حق باشماس میومدی بیرون

بعدن سریچع ت خالی نکنن 

عزیزم من خودم معلمم  واقعا برخورد کادر مدرسه با بعضی  اولیا اصلا خوب نیست  . اوت‌مسئول چون با خیلی از اولیا سرکار داره اینجور موارد زیاد دیده یادش میره . بعرحال خوب کردی جوابش دادی چون با بی زبون ها رفتارشون بدتر 

مردم ایران باید یاد بگیرن

خیلی وقت ها مصالح خودشون رو با این حرفای ای میخوام حقمو بگیرم و میخوام ظلم ستیز باشم و وفلان به خطر میندازن

کی گفته حق طلبی اینجوریه تو که داری واسه یک چیزی یک چیز بزرگتر رو خراب میکنی منم اینجوری بودم سال اول کاریم توی روی مدیر و معاون مدرسمون می ایستادم میگفتم نمیخوام حقمو بخورن بعد دیدم اینجوری شرایط برای خودم سخت تر میشه ، همش نقصیر رسانه است یک مشت شعار های الکی رو انداخت تو ذهن ما ولی راه های درست اجراش رو یاد نداد فکر میکنیم حق طلبی یعنی دعوا

میشه بگی باید چیکار کرد؟

من بی محلی میکنم بهشون ، جواب دادن دشمنی شون رو بیشتر میکنه

یکم صبرمون بیشتر باید بشه 

بعضیا که بلدن پاچه خواری هم میکنن که نور علی نوره ولی من متنفرم ازینکار و نمیکنم