2777
2789
عنوان

مادرشوهر

203 بازدید | 13 پست

سلام خانمها من تقریبا اندازه یه ساله مریض شدن رماتیسم گرفتم دو تا بچه دارم ۳۰ سالمه مادرشوهرم خودش مریضه چند تا قرص میخوره ولی حس میکنم مدتیه داره سواستفاده میکنه و حرف میپرونه قبلا میگفت یه چیز شنیدن الان جوونا میگن پامون درد میکنع ولی این سری خیلی دلم رو شکوند میگفت یه زنه بود رماتیسم داشت ۲۶ تا قرص میخورد میگرفتش نمیدونم شوهرش چجوری تحملش میکنه در صورتی که خودش مریضه دوست داره شوهرش و بچه هاش دورش بگردن اون سری میگه من مریض میشم به شوهرم میگم منو ببخش واقعا میدونستم داره دروغ میگع گفتم بهش خونه بابات مریض نبودی که میگه من کارمند نیستم کع خرج دکترمو بکنه خلی بدم اومد ازش حالا چه برخوردی باهاش بکنم اینم بگم شاید بگین چرا مریضیتو گفتی راه دورم شهر خودم دکتر میرفتم شوهرم بهش گفت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو یه زن رو میشناسم هزار تا درد داره میره عیب مردم رو میکنه 

یعنی آدم رو درد میکنه بیشعور کارای خنم و نگهداری بچه هام خودم انجام میدم مزاحم این لندهورم نمیشم بگم ناراحته آشغال داره نقشه میکشه برای پسرش زن بیاره

مد  رند؟ یعنی چی؟ شوهرت هواتو داره؟

یعنی ایستاده از پسرش پول بگیره بهونه هم داره زنش کارمند نیست انگار خودش کارمنده شوهرم نه هر تقصیری هم داشته باش طرف اوناس منو ضایع میکنه این سزی چون خودشم میگرن داره اولش یه جوری حرف طدم مثلا پدرم بهش اینجوری بگه بعد خودش متوجه شد گفت دیگه از مریضیت جایی نگو