2777
2789
عنوان

سوزش شکم

1648 بازدید | 9 پست

خانما سلام من اقدام ب بارداری کردم پس فردا موعد پریمه امروز مهمون دارم یکم کار کردم و راه زیاد رفتم شکمم سفت شده و زیر نافن یه سوزشی داره و تخمدان سپ چپم گهگاهی دردداره بنظرتون برای چیه میشه باردار باشم ؟؟؟؟

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیر شکمم خیلی میگرفت دو هفته بعد اقدامم

من سمت چپ شکمم دردمیکنه و زیر دلم یه وقتی میسوزه و تیرمیکشه

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
سلام منم این ماه فهمیدم باردارم یکم سوزش تو تخمدانهابیشترچپ دارم

مبارکه عزیزم منم زیر نافمم و زیر دلم میسوزه و دردمیکنه البته یکم تخمدان سمت چپمم یه وقتایی دردمیگیره

منم اين ماه حامله بودم خبر نداشتم و كلي مهمون داشتم شام و ناهار  به دلت بد راه نده

شما سینه دردداشتی؟چطوربود

شما سینه دردداشتی؟چطوربود

من ٣ روز مونده به پريوديم سينه هام سنگين شدن انگار يه هوا بزرگتر شدن فرداي تاريخ پري بي بي چكم مثبت شد و ازمايشم دو روز بعد از تاخير ٨٠٧ بود بتا

💕خدا جون ني ني تو دلم رو به خودت ميسپارم 💕مراقبش باش تا به موقع و سالم بياد
مبارکه عزیزم منم زیر نافمم و زیر دلم میسوزه و دردمیکنه البته یکم تخمدان سمت چپمم یه وقتایی دردمیگیره

ممنون سلامت باشین.انشاله بارداری خوبی داشته باشی وبسلامتی دنیابیاد