2821
2789
عنوان

سوزش شکم

1666 بازدید | 9 پست

خانما سلام من اقدام ب بارداری کردم پس فردا موعد پریمه امروز مهمون دارم یکم کار کردم و راه زیاد رفتم شکمم سفت شده و زیر نافن یه سوزشی داره و تخمدان سپ چپم گهگاهی دردداره بنظرتون برای چیه میشه باردار باشم ؟؟؟؟

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من زیر شکمم خیلی میگرفت دو هفته بعد اقدامم

من سمت چپ شکمم دردمیکنه و زیر دلم یه وقتی میسوزه و تیرمیکشه

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
سلام منم این ماه فهمیدم باردارم یکم سوزش تو تخمدانهابیشترچپ دارم

مبارکه عزیزم منم زیر نافمم و زیر دلم میسوزه و دردمیکنه البته یکم تخمدان سمت چپمم یه وقتایی دردمیگیره

منم اين ماه حامله بودم خبر نداشتم و كلي مهمون داشتم شام و ناهار  به دلت بد راه نده

شما سینه دردداشتی؟چطوربود

شما سینه دردداشتی؟چطوربود

من ٣ روز مونده به پريوديم سينه هام سنگين شدن انگار يه هوا بزرگتر شدن فرداي تاريخ پري بي بي چكم مثبت شد و ازمايشم دو روز بعد از تاخير ٨٠٧ بود بتا

💕خدا جون ني ني تو دلم رو به خودت ميسپارم 💕مراقبش باش تا به موقع و سالم بياد
مبارکه عزیزم منم زیر نافمم و زیر دلم میسوزه و دردمیکنه البته یکم تخمدان سمت چپمم یه وقتایی دردمیگیره

ممنون سلامت باشین.انشاله بارداری خوبی داشته باشی وبسلامتی دنیابیاد

2790
2823
2791
2779
2792