2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 39 پست
ببخش بعد این مادر چه گناهی کرده یا کلا تمام مادرانی  ک جدا میشن با وجود بچه عمر و زندگی و جوان ...

ببخش بچه چه گناهی کرده که الکی به دنیا اومده حالا به خاطر آینده مادر یک عمر بدبخت بشه زیردیت نامادری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم  هفت ماهه درگیرم البته شوهرم اصرار به جدایی داره منو از خونه بیرون کرده تا دیروز بچه هام پیشم بودن ولی دیروز دادم شوهرم ببره پیش خودش نصف شب با صدای گریه دخترم بیدار شدم دیگه خوابم نبرد😭

نمیخوام دیگه بیاد دیدن بچم کلا دیگه بزاره بره گم بشه ریختشو نبینم

عزیزم اگه واقعا راهی نداری برگردی و زندگی کنی حضانت  کامل محضری و کتبی رو از ادادگاه بگیر در قبال بخشش مهریه

همه چیز ثبت و محضری بشه یادت باشه

ولی با شوهرت صحبت کن بگو بچه مون بیشترین اسیب رو میبینه ما نباید خودخواه باشیم اون چه گناهی کرده بیا باز به هم فرصت بدیم

حتما حتما فقط کاری بکن که حضانت کامل بچه رو بگیری . والا ممکنه بعدا بچه رو ازت بگیره. یکی ازدواج دوم کرده. زنش گفته باید بچه رو بیاری پیش من. که نخوای با زن اولت ارتباط داسته باشی . بچه رو خیلی اذیت میکنه.  حواست جمع باشه . به خاطر مهر بچه رو دور از جونش بدبخت نکن. 

خیر اینطور نیست اگر این خانوم وکیل بگیرن که زرنگ باشه هم میتونن مهریه رو بگیرن و این قانون رو اجرا ...

مهریه میتونن بگیرن ولی طبق قانون حضانت بچه تا ۷ سالگی به عهده مادر می باشد بعد به پدر تعلق می گیرد وقتی هم بزرگ شد که دیگه خودش تصمیم میگیره

نه،بچه تا ۹ سالگی ک با شماست.مردا هم بچه نگهدار نیستن الکی مهرتو نبخش

مردا بچه نگهدار نیستن درست 

ولی مادرشون نگه میداره بعدم ب بهونه بچه زودی برا پسرشون زن میگیرن ک شوهر و بچه رو کامل از عروس قبلیشون بگیرن

مردا بچه نگهدار نیستن درست  ولی مادرشون نگه میداره بعدم ب بهونه بچه زودی برا پسرشون زن میگیرن ...

اخه مادرشوهرا مگه بچه نگهدارن؟

سنشون زیاده قطعا نمیتونن مثل یه مادر جوون به بچه برسن

تازه گناهشون چیه سر پیری بچه مردم رو بزرگ کنن