دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
من از بعد از ظهر دارم خونه تمیز میکنم عصر یکم جارو کشیدم سر شب مادرشوهرم اومد یکم نشست رفت خونه تنها بودم بعدش شروع کردم بقیه خونه رو جارو برقی کشیدن ، گردگیری تمیزکردن روی کابینت ها ، شستن ظرف ها برق انداختن سینک ساعت ۲ بود ظرفا رو تموم کردم یه کوه ظرف بود ، در این بین یه ۵ باری هم لباس ریختم تو ماشین و شست و پهن کردم بعدش دمپایی های دستشویی حمام بالکن رو ریختم تو وایتکس و کلی شستمشون ، دستمال های پریودی هم یه دور شستم بعدش دشستویی رو یه آب کشیدم آخر هم خودم رفتم حموم ، بقیه لباس ها رو هم انداختم رو لباس خشک کن جلو بخاری تا فردا خشک بشن، واسه فردا هم یه اتاق لباس دارم واسه تا کردن
بچم شیر خواست شیرش دادم رفلاکس داره همش از خواب میپره و عذاب میکشه منم نشستم گریه میکنم😭
اون عذاب نمیکشه روند طبیعی رشد بدنش داره طی میشه تو مامان داری خودتو عذاب میدی از این روزهای خوب و شیرین لذت ببر واسه خودت تلخش نکن ، جای خوابش رو شیب دار کردی ؟البته من تجربه بچه داری ندارم ولی تو اطرافیان دیدم