2777
2789
عنوان

یه چیز مهم.....

175 بازدید | 18 پست

بنظرتون ما میتونیم با آدم فضایی ها ارتباط برقرار کنیم ارتباط برقرار کنیم چه اتفاقی میوفته بیاین قبول کنیم بجز ما موجودات زیادی تو جهان هست مثل کشور با کشور دیگه است بنظرتون اونا مارو دوست دارن آخه من خودم خیلی دوسشون دارم 

....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا باید قبول کنیم که حتما وجود داره؟

چون حتماً وجود داره ببین شکل ما نیستن و یه نوع دیگه زندگی دارن حتی تو قرآن هم اومده که کلی موجودات تو جهان وجود داره

....
یااااااا ایزد منان  !!!! واقعا؟!

چرا همه جا این کامنتو میذارید؟ 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آره خوب وگرنه می‌فهمیدم. شایدم مثه تو فیلما بدن آدما رو تسخیر می‌کنند.

احتمالش زیاده دارم دیونه میشم حس میکنم تو بچگی که برنامه کودکایی درمورد پری دریایی و باب اسفنجی و پاتریک و تموم هیولا ها و فضایی یه تلنگر بوده حتی پرنسس ها همشون یه پیام داشتن جز انسان ها موجودات دیگه ای هم هست ک دارن انکار میکنن نمیدونم منظورم میفهمی یا نه دارم دیونه میشم

....
چون حتماً وجود داره ببین شکل ما نیستن و یه نوع دیگه زندگی دارن حتی تو قرآن هم اومده که کلی موجودات ت ...

چون حتما وجود داره که نشد دلیل... بستگی داره چه نوع موجودی... وگرنه اینکه کلی موجودات وجود داره که اره تو همین جهان هم کلی موجود وجود داره، تو هر کشوری یه سری حیوون و موجود هست که شاید تو کشور دیگه نباشه 

چون حتما وجود داره که نشد دلیل... بستگی داره چه نوع موجودی... وگرنه اینکه کلی موجودات وجود داره که ا ...

لعنتی لعنتی باید باور کنیم همینطور که میگی دنیاهای دیگه ای هم وجود داره

....
2790
2778
2791
2779
2792