2789
عنوان

تیرگی دور چشم

201 بازدید | 25 پست

دوستان من پوستم روشنه ولی دور چشمم به شدت تیرست ۲۸ سالمم هست .. در حدی که جایی باشم روم نمیشه کانسیلرم پاک کنم .. واقعا شبی مرده ها میشم .. فیلر بزنم فقط زیر چشمم یگم روشن میشه برای بالای چشمم ک پلکه چکار کنم توروخدا اگ تجربه ایی دارید بگید .. من عقدم روم نمیشه جلو همسرم و خانوادش بدون کانسیلر باشم بسک به شدت دور چشمم تیرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هر حال که باید چهرتو ببینن

با توجه به چیزایی که گفتی بخاطر نازکی پوست دور چشمته

به کانسیلر زدن ادامه بدی چروک هم میفته دور چشمت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وای وای من با ۱۸ سال سن اینطورم

دیگه جوری شده که کانسیلر هم جواب نمیده 

من انقد برای درسام بیدار موندم اینطور شدم کاش شما که مجبور نیستین شبا زود بخوابین و تو وقت آزادتون به پوستتون برسین

🤍.

اول آهن و تیروییدت و چک کن

وگرنه هیچ چیز درستش،نمیکنه

بعدم کمپرس خیار یخ زده عالیه دکتر پوست خودش به من گفت 

گفت عکس روز اول بگیر یکماه که گذشت قشنگ نتیجه رو میبینی

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
به هر حال که باید چهرتو ببینن با توجه به چیزایی که گفتی بخاطر نازکی پوست دور چشمته به کانسیلر زدن ...

وای دختر جاریم همش از پوستش پیشم پز میده ک ایطورم فلانم دور چشمم ببینه دیگ کی خلاصم میکنه ازش🥺🥺 

اول آهن و تیروییدت و چک کن وگرنه هیچ چیز درستش،نمیکنه بعدم کمپرس خیار یخ زده عالیه دکتر پوست خودش ...

چطوری خیارو رنده کنبم بعد بزاریم یخ بزنه ؟

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃