2777
2789

ماهایی ک تو بچگی  با بی پولی بززگ شدیم و با دو دوتا چهارتا کردنمون حین خرید ک مبادا مامان پول کم بیارع برا شام و ناهار... هرچقدر الان تو رفاه باشیم بازم عقده ی پولدار شون با ما میمونه

وقتی ک‌خاطره ی یه سری ادم‌پولدارا آرزومونه...

گاهی حتی وقتی ک بین احساس و پول  گیر میکنی

پول رو انتخاب میکنی.‌یعنی انتخاب میکنی ک روحت کشته شه ولی پولدار باشی و نزاری بچت تو اینده این استرساییی ک گاهی برای یه کادو گرفتن از کسی ک برات میگیره هی حساب کتاب کنی ک اره تو این گرونی  اینقدر پول داد و زیاده و عذاب وجدان بگیری..

خیلی یخته قبول کردن ریسکی ک  با انتخاب پول تو یه ادم عاشق، ک جونشم برات میده  و مطمئنی از عشقش ک حاضره از زنجان تا خود اهواز با وجود یه سری  محدودیت های جسمیش، بیاد تا فقط تو ،‌تو  خیابون از کنارش رد شی و ببینتت..یا حتی  ب قدری میپرستت ک حاضری شرط ببندی هیچوقت  هیچ پسری مث این دوستت نداشته و نخواهد داشت  رو از دست میدی...

و خصوصا اگه خودتم خوشت میاد ازش و دوستش داری. 

دیگه بدتر😄 له میشه آدم له... از وقتی ک تصمیم میگیره پول رو انتخاب کنه تا وقتی ک  انتخابش میکنه...

ب قول آهنگ شایع داداش ما مجبور بودیم محکم باشیم:)))

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

نه والا

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

توقف فرزندآوری همین 

حالا ما که مجردیم اصلا در توانمون نیست ، ولی حق گفتین

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣انشاالله ازدواج خوب کنی و فقطط یه فرزند سالم صالح داشته باشی 

چشم فقططططط یدونه 😂😂😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

🚫این کامنت زخم زبان و کنایه نیست به هیچ وجه،🚫یه نصیحت خواهرانه ست 

توروخدا اگه تو این شرایط بودین و بعد پول رو انتخاب میکنید و ازدواج میکنید، بقیه رو باهاش سرویس نکنین،

حداقل در ظاهر یه خورده چشم و دل سیر رفتار کنین😑یه ذره طبیعی باشید

به قرآن   به خدا   به پیغمبر   همه شرایط خونه ی پدری شما رو یادشون رفته تاااا  اون لحظه که یه حرکت چیپ میزنه طرف

دوست من که دقیقا تو خونه پدرش پنیر واسه خوردن نداشتن،تو سفر صبحونه نخورد و یه دعوا راه انداخت که چرا شکلات صبحانه نیست....

رعایت کنین🙏🏼

ممنون🤦‍♀️

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

به نظر من همه اینطور نیستن همین اللن خیلی ها هم که وضع خوبی قبلا داشتن باز هم پول دوستن و برعکسش یه نسخه نیست برای همه خود من تو یه خانواده متوسط بزرگ شدم خب خیلی محدودیت هایی داشتم اما موقع ازدواج حتی از شوهرم نپرسیدن ماشینا چیه چقدر پس انداز داری و....نمیگم شغل و درآمدش مهم نبود اما ازون پولدارتر خواستگار داشتم که چون معیارها مو ندلشت رد کردم

اللهم صل علی محمد وآل محمد
نه والا

وقتی میببنی خیری تو  عشق نیس همین کارو میکنی.

اینو قبلا یکی بم گف دقیقا چند سال پیش و من گفتم اصلاااا. الان خودم تو شرایطشم

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
🚫این کامنت زخم زبان و کنایه نیست به هیچ وجه،🚫یه نصیحت خواهرانه ست  توروخدا اگه تو این شرا ...

من الان تو خونه بابام راحتم هرچی میخوام فراهمه و مث قبل نبس 

خوراکی و.. هرچی‌میخوام کافیه لباس بپوشم و کارتو ور دارم میرم میخرم 

داداشامم هرچی بخوام چ عمل زببایی چ... بم پولشو میدن چ ۱۰ میلون باشه چ ۲۰ میلیون زحمت میکشن بهم میدن

ولی هیچوقت اینارو تو سر کسی نزدم.

تازه ب دوران رسیده نیسنم  اتفاقااا ب شدتتتت خاکیم. بشدت..

خیلی وقته زندگیم درست شده ولی میخوام درست ترش کنم با منتطق.

🚫این کامنت زخم زبان و کنایه نیست به هیچ وجه،🚫یه نصیحت خواهرانه ست  توروخدا اگه تو این شرا ...

اتفاقا من بین دوستام ب شدتتت خاکی بودن معروفم

شده برم مهمونی ببینم گوشت غذا کمه  سا یادشون رفته بهم گوشت برسونن یواشکی برنج میخورم   و دمم نمیزنم

یا شده با بهترین تیپ خودم و ارایش و عطر و ... ام  وقتی ک دوستامو دیدن نشستن و جا نیس نشستم وسط خاکا ک فقط باهاشون وقت بگذرونم 

یا حتی همین دیروز ک ویلا با فامیل بودیم.  شب دیدم پتو  و جا نیس و فقط یه بالشت ک مال خود ویلا هست ، هست

برداشتم بین تخت و ساکا خوابیدم طوری ک نمیتونستم تکون بخورم  رو بالشت هم شالمو انداختم. و یه  مانتو رو زمین دیدم رو پاهام انداختم ب جای پتو..

منی ک‌تو خونمون کلی وسیله های خودم فراهمه و بشدت حساسم سر یه چیزا.. ب وقتش ب کوچیک ترین چیزا هم  قانعم

[QUOTE=340393734]اتفاقا من بین دوستام ب شدتتت خاکی بودن معروفم شده برم مهمونی ببینم گوشت غذا کمه  سا یادشون رفت ...[/QUOTEانشالا بهترین ها نصیب قلب مهربونت عزیزم☺️🥰😘

من کامنتم خطاب به شخص شما نبود

در کلیت ماجرا منظورم بود

متاسفانه ما چند مورد دورمون بودن که با یه فرد مناسب(حتی نه خیلی پولدار) ولی واقعا مشکل ساز هستن و تو جمع دوستان و فامیلی گرفتاری درست میکنن همیشه🤦‍♀️😑

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
[QUOTE=340393734]اتفاقا من بین دوستام ب شدتتت خاکی بودن معروفم شده برم مهمونی ببینم گوشت غذا کمه &nb ...

مرسی عزیزم همچنین برای قلبت❤

درک میکنم. مام تو فامیل داریم بببببب شدت رو مخ و اذیت کننده ان همیشه باید بهترینا براشون باشه. همه از خودشون میزنن ک این فقط حرف نزنه حزف بزنه دعوا میکمه

مرسی عزیزم همچنین برای قلبت❤ درک میکنم. مام تو فامیل داریم بببببب شدت رو مخ و اذیت کننده ان ه ...

دقیقا این دوتاهم اینجوری هستن 

بخدا قبلا اینقدر دوست داشتنی بودن که هیچکس به عقبه‌شون فکر نمیکرد ولی از موقعی که با ازدواجشون خودشون رو گم کردن،هرجا بری بحث گذشته ی ایناست...🤦‍♀️

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍