شوهرم کارمند دادگستری فکر کنم ماهی ۱۵ تومن اینا بگیره بهم نمیگ. ولی احساس میکنم دیگ شایدم بیشتر بگیره یا کمتر نمیدونم.من ۱۵ رو حدس میزنم چون اس ک میاد چیزی بخره ب گوشیش نگا میکنم میشه ۱۰ تومن آخه وام اینام داریم رفاه اینا خرج کردیم.خلاصه.منم خودم سود بانکیم رو هم ۵ تومن میشه هرماه میاد حسابم. خانه دارم .حالا قبلا دوتایی از کارت شوهرم خرج میکردیم و من میگفتم مدیریتش دست منه بیشتر ولی بعد ی مدت دیگ شوهرم دید ولخرجی میکنم و ب سر ماه نمیرسه چیزی گف مدیریتش با من و منم بهت ۱ تومن میدم ماهی.ولی احساس میکنم خورد میشم اگ ۱ تومن بگیرم.گفتم نه دوتایی خرج کنیم.و از اونجایی ک یکم خسیس هستن خانوادگی تو دلم گفتم با هر افزایشی ک دولت بزنه ب حقوقشون این ک همون ۱ تومن میده بهم امکان نداره بگ بکنم ۱۵۰۰ مثلا .من ۱ تومن قبول نکردم خلاصه یجوری شده تازگیا مثلا میگم کارت بده چشاشو قلنبه میکنه ک مثلا واس چی میخاد مثلا واس خودش میدونه کلا مدیریتشو میفهمین چس میگم؟؟خب با اینک خودمم پول دارم ولی خب شوهرمه.بهش گفتم آدامس میخام بخرم بعد خیالش راحت شد.احساس کردم شکستم ی لحظه.و یجوری شده فکر میکنه من پول خودم هس و باید دیگ ازش میوه و نخود و عدس و ماکارونی و گوشت اینا بخام از این ب بعد .حالا بگم میخام مانتو بخرم قشنگ میدونم میگ خودت پول داری دیگ یا اصلا نخر .امروز بهش میگم عزیزم سود من ۱۷ ام میاد برام شارژ میخری؟باز چشاشو قلنبه کرد گفتم چیه ۵۰ تومن نمیخای خرجم کنی؟خلاصه گوشیم گشت اون کارتی ک منقضی شده بود ۴۵۰ تومن پول داشت توش گف اینا پول داری ۴۵۰.گقتم اون منقضی شده.خلاصه من رفتم اتاق گوشیم دستش بود ک شارژ بخره نگو ۴۵۰ زده ب کارت خودش و از اون برام شارژ خریده بعدش من اومدم گف خريدم. گفتم وای مرسی تو دلمم میگم چ عجب خریده .حالا شب فهمیدم ۴۵۰ زده کارتش بهش میگم دزدی کردی.ی طلبکاری شده بیا و ببین.اینم شانس من در حالی ک شاید بگین خب زن شوهرین.ولی یادمه نامزد بودیم پایین خونه بابام اینا خابیده بودیم صب دیدم یه بسته ۱۰ تومنی پول هس ۲ روز صب ۲۰ تومن ازش برداشتم گفتم پول تاکسیم تا دانشگاه اومد شمرد فهمید گف دزدی میکنی؟؟؟ گفتم ن پول خرد میخاستم واس تاکسی.ولی ی زهر چشمی گرفت ازم😒اقا دو روز ناراحت بود بخاطر ۲۰ تومنش.
حالا راه حل چی میدین بهم؟خیلی بد عادت شده اسم کارتش میاد چشاش میره رو کلش ولی اصلا واس پر کردن یخچال بهونه نمیاره در کل وظیفش میدونه😊خوشحالم میشه بگم گوشتمون تموم شده.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به نظرم اعتبار خودتو خراب کردی قبلا دست تو بوده دیگه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹