2777
2789

اهنگ گوش میدم گریه میکنم سبک میشم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم دلم گرفته 

خیلی درمانده ام میشه برای این ک حال بدم ختم ب خیر بشه و بدبیاری ها تموم بشه و روی خوش زندگی رو بچشم برام صلوات بفرستین 😔دلم خیلی گرفته ثانیه به ثانیه ام شده استرس و گریه ممنون میشم فرستادید لایک کنید

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

حموم ، میخوابم ، لباس میپوشم میرم یه دوری بزنم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

با خدا صحبت میکنم . با خانواده حرف میزنم . آهنگ گوش میدم . داستان میخونم ( کمدی عاشقانه ). فیلم میبینم ( کمدی عاشقانه ). 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

دلم که بگیره..... میام اینجا..... دوستان لطف دارن باهام صحبت میکنن.... اگه گرفتگی دلم خیلی عمیق باشه و شرایطم مهیا.... میرم امامزاده 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

هیچی

آهنگ غمگین گوش میدم گریه میکنم

الان از لحاظ روحی و جسمی حالم خوب نیست ولی به روی خودم نمیارم که کسی بفهمه همشو میریزم تو دلم ...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

منم امروز خیلی داغون بودم لامصب بعضی وقتا همین دلگرفتگی پدر آدمو درمیاره  مخصوصا وقتی خدا محل نمیزاره  و بی پولو گرفتاری  

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛