2777
2789
عنوان

میشه ادامه بدم؟

104 بازدید | 9 پست

شوهرم شب و روز سرش به کاره 

وقتی اعتراض میکنم میاد خونه ولی بددهنی میکنه و دعوا راه میندازه

با پسرمون مهربونه ولی خسته باشه بیاد خونه همش داد میزنه میگه بخوابونش

چهارساله ک شوهرم تو زندگیمه بهم روی خوش و محبت خیلی کم نشون میده یا نشون نمیده درکل

خونه ماشین پول در حد نیاز دراختیارم میزاره

پسرم دو سالشه

پدرم وضع مالی خوبی داره

خودم پس از انداز ندارم و شاغل نیستم

از اول آشنایی دعوا زیاد داشتیم همش هم بخاطر این بود که بددهن بود و مسخرم میکرد ولی من ادامه دادم

به نظر شما چکار کنم؟

فقط بچه تون که طفلی دوسالشه،نمیدونم چجوری راهنماییت کنم مشاوره خانواده برو واقعا شوهرت اینجوری بود ...

فکر میکردم بچه بیارم بهتر شه

اون نمیاد مشاوره

خودم تنها برم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره مزمل +یاسین رو هرروز بخون فوت کن به آب یا شیرینی یا هرچی  هردوتون بخورین ،انشالله اوضاعتو ...

مرسی عزیزم خداکنه خیلی کلافم کرده حس ناکافی بودن و بی ارزش بودن بهم داده همیشه میترسم پسرمم ازش یاد بگیره چون اونو خیلی دوس داره

مرسی عزیزم خداکنه خیلی کلافم کرده حس ناکافی بودن و بی ارزش بودن بهم داده همیشه میترسم پسرمم ازش یاد ...

کاری که گفتمو بکن عزیزم انشالله خوب میشین .به هرمبین سوره ی یاسین رسیدی فوت کن تو آبی چیزی..

همه تو زندگیامون مشکل داریم ...

هیشکی زندگیش گل وبلبل نیست همیشه.

غصه نخور درست میشه

🫡

کاری که گفتمو بکن عزیزم انشالله خوب میشین .به هرمبین سوره ی یاسین رسیدی فوت کن تو آبی چیزی.. همه تو ...

ایشالا گلم

فقط من خیلی وقته نماز نمیخونم ب نظرت خوندنش اثر دارع؟