2777
2789
عنوان

دخترا لک خونی😖

103 بازدید | 12 پست

دخترا لک خونی روز ۲۰ و ۲۱ سیکل به مه علت میتونه باشه؟ سیکل دوماه قبل۲۸ و ماه قبل ۲۵روزه بود.

این ماه لک خونی خیلی خیلی کم این دو روز دیدم ک کلا در حد دوبار دیدن بود.

ممکنه از عفونت یا کیست باشه؟

امروز ۳۳ هستم....

قبلنا دم پریود لک میدیدم فک میکردم لانه گزینیه اما رفته رفته زیاد میشد و پری میومد.

این ماه ۱۰ ۱۲ روز پیش لک دیدم و دیگ هیچی نیومد.

ولی درد مریودی زیادی دارم ک میگیری و یهو ول میکنه

تنبلی تخمدان اینا نداری

چرا یبار دکتر گفت داری اما خیلی خیلی کمه دیگ دارو خوردم و بیخیال شدم

دوماه پیشمدکتر سنتی دارو هایی واسه گرمی تخمدان هام داد و سیاهدونه عسل صبا میخوردم؟

ینی احتمال بارداری خیلی کمه؟؟؟؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا یبار دکتر گفت داری اما خیلی خیلی کمه دیگ دارو خوردم و بیخیال شدم دوماه پیشمدکتر سنتی دارو هایی ...

نه ربطی نداره خیلیا با تنبلی تخمدان باردار شدن منم دوماه پیش ۱۵روز بعد پریود لکه بینی داشتم قرص خوردم قطع شد در کل این لکه بینی به خاطر تنبلی تخمدانه

نه ربطی نداره خیلیا با تنبلی تخمدان باردار شدن منم دوماه پیش ۱۵روز بعد پریود لکه بینی داشتم قرص خورد ...

گلم  اون دو روز دقیقا میشد روزای لانه گزینی سیکل ۲۵ روزه.احتمال دادم ممکنه بخاطر اون باشه.

ینی بخاطر تنبلی ممکنه بوده باسه؟

فردا روز ۳۳هستم بی بی زنم یا زوده؟

بنظرت احتمال بارداری کمه؟

گلم شما چ علائمی داشتی؟ چند وقته اقدامی؟ گفتی کی لک دیدی؟

من اقدام نکردم تا حالا چون قصدشو ندارم من در کل خونریزی پریودم کمه ولی اون ۲ماه پیش من تا ۱۵روز لکه بینی داشتم لکه های قهوه ای رنگ بی بی چک ردم منفی شد بعدش قرص خوردم قطع شد 

من اقدام نکردم تا حالا چون قصدشو ندارم من در کل خونریزی پریودم کمه ولی اون ۲ماه پیش من تا ۱۵روز لکه ...

اها عزیزم انشاالله ک خیره حتما پیگیری کن زود درمان شی.

من دوبار تو دوز دوتا لک خونی اندازه یه عدس داشتم 

بازم دعا کن برام هر چی خیره

اها عزیزم انشاالله ک خیره حتما پیگیری کن زود درمان شی. من دوبار تو دوز دوتا لک خونی اندازه یه عدس د ...

والا دکتر زیاد رفتم الان این ماه بازم لکه بینی داشتم ولی پریود نشدم خسته شدم در کل از دارو اینا انشالله هرچی بخوای همون بشه

عزیزم بارداری و اون لک هم بخاطر بارداری و همه اکثرا این دوبار لک رو میبنن

یه بیبی بزنید نود و نه درصد مثبته و این ماه رو اصلا کار سنگین نکن چون امکان‌سقط تو افرادی ک درد شدید دارن‌زیاده

اگر نوک پستانت هم حساس شده باشه و ترشح زیاد میشه صد درصد

عزیزم بارداری و اون لک هم بخاطر بارداری و همه اکثرا این دوبار لک رو میبنن یه بیبی بزنید نود و نه در ...

سلام گلم امروز بی بی زدم حاله خیلی کمرنگ افتاد.روز ۳۲هستم 

اره نوک سینه به لمس خیلی حساسه و یکم از قسمت زیر بغل بغلای سینم درد داره.ترشحم این ماه نسبت ب هنیشه خیلییی کمتر شده قبلنا دم پریود ترشحم بیستر میشد این ماه خیلی کمتر شده.عوضش سوزش شدید سر معده دارم انگار پر و سنگزنه معدم😖