2777
2789
عنوان

دیگ واقعا تحمل زندگی برام سخت شده

499 بازدید | 23 پست

من یک دختر ناز شش ماهه دارم خیلی دوران بارداری اذیت شدم خانواده شوهرم و شوهرم پسر دوست شدیدن

خیلی اذیتم میکنن همش راه می‌رن میگن پسر پسر

امشب ی دعوای شدید بین ما درست کرد مادرشوهرم آنقدر گفت فلانی دوتا پسر آورد فلانی زنش حاملشت پسر داره

نمیدونم چیکار کنم شوهرم گیر داد میگ اگر دومی دختر بشع میرم زن دوم میگیرم الان دوماه اقدام میکنم حامله نمیشم

هی میگ مشکل داری حامله نمیشی میگم خر نفهم من شیر میدم برای شیر دادنه که حامله نمیشن میگ نه خیلی زنا میشن اصلا حرف نمیفهمه نفسم داره بند میاد تو این زندگی نمیدونم چیکا. کنم😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینها کی ن دیگه بچه ت کوچیک فعلن باردار نشو

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

وای به این زودی واسه بچه دوم اقدام کردی !!!

هنوز بچت کوچیکه 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)