2777
2789
عنوان

لاغری

189 بازدید | 18 پست

سلام ماه پیش با ۳ روز ورزش در هفته   و رژیم از ۸۰ کیلو خودمو رسوندم ۷۵ کیلو صبحا روی پنیرم یا هر چیزی میخوردم کمی تخم کتانم مصرف میکردم .

کالری دریافتیمم ۹۰۰ تا بود 

این ماه چند رور تو موقعیت مهمونی بودم خیلیییی بازم رعایت میکردم ولی کالریم ۱۱۰۰ شد ۳ روز عذاب وجدان گرفتم بنظرتون ا

شکال نداره؟ ع فردا دوباره برمیگردم ب ۹۰۰ تا 

و اینکه در کنار ورزش و رژیمم چای سبزم با دارچین چند روزه مصرف میکنم جواب میده؟میدونم ب تنهایی معجزه نمیکنه ولی من ورزشو رژیم دارم فست فود و قندو شیرینی و تنقلات کلا قطع کردمه .

اوکی مشکلی نیست و اینکه صبح ها ناشتا ی لیوان آبگرم با ی قاشق چایخوری دانه چیا مصرف کنید 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

رژیمت اشتباهه. ۹۰۰. خیلی کمه بدنت میره رو قهطی. و   ذخیره میکنه کالری رو نمیسوزونه.   وزنتو. ضرب در. ۲۰. کن.   منهای. ۲۰۰.      بعد این میشه کالری روزانت. فقط هفته ای دوبار. کالری ۷۰۰. بخور.  

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیمت اشتباهه. ۹۰۰. خیلی کمه بدنت میره رو قهطی. و   ذخیره میکنه کالری رو نمیسوزونه.  ...

منم مثلا رژیمم ک کم کردم این شکلی بود مثلا ی روز ۱۰۰۰ تا ی روز ۹۰۰ یروز ۸۰۰ ی روز ۱۱۰۰ میدونی متفاوت میخوردم ولی ۳ رور ۱۲۰۰ تا خوردمه ناراحتم ولی بازم ۱۲۰۰ غذای مناسب خوردم .رعایت کردم . 

دانه چیا من مصرف کردم چند دوره طولانی اصن روی بدنم تاثیر نداشت

جدی پس همین رویه کم کالری رو پیش برید 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
منم مثلا رژیمم ک کم کردم این شکلی بود مثلا ی روز ۱۰۰۰ تا ی روز ۹۰۰ یروز ۸۰۰ ی روز ۱۱۰۰ میدونی متفاوت ...

اشکال نداره نگران نباش.  ۱۲۰۰. برا وزن ۷۵.  مناسبه. تا ۱۳۰۰. مجازی.   سعی کن کمتر زیر هزار. بخوری.  تا.  استپ.  نکنی

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    
هر چییییی دلم میخواد میخورم معمولا ٢ هفته یه بار یه شوک به بدنم میدم دوباره شروع میکنم اینطوری دلمم ...

اره منم رژیم یک ماهم تموم شد 

دلم الویه خاست با سس کم‌چرب خوردم 

بعدش دلم بستنی و لواشک خاست خوردم 

چای با نبات دلم خاست خوردم 

ولی دیگ ع فردا تا ۲۶ خرداد دوباره میرم تو دوران رژیم سخت 

روزانه ۱۰۰۰ تا مناسبه ؟ ۲روز ۸۰۰ تا ؟

نه روزانه بالای هزار بخور همون ۱۱۰۰.  یا.  ۱۲۰۰.    بعد هفته ای دو روز شوک بده ۸۰۰.    بخور.