تمرک مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 221 عنوان قرص اورژانسی 531 بازدید | 23 پست ماه قبل قرص اورژانسی خوردم یه هفته بعد پریود اصلی خودم دوباره پریود شدم..الان دو روز از موعدم میگذره و هنوز پریود نشدم امکان داره باردار باشم 1403/03/04 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48482 نه پریود دوم و سوم معمولا همینجوریه دیگهجون هورمونارو بهم میریزه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
میگن_ک_جذابم_8 عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3659 بچه ها اگ 2 3 ساعت بعده رابطه اورژانسی خورد بنظرتون امکان بارداری هس
تمرک مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 221 بچه ها اگ 2 3 ساعت بعده رابطه اورژانسی خورد بنظرتون امکان بارداری هس امکانش خیلی کمه
تمرک مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 221 نه پریود دوم و سوم معمولا همینجوریه دیگه جون هورمونارو بهم میریزه اخرای برج یک پریود شدم بعد پریودی قرص رو خوردم یه هفته بعدش ینی سوم برج دو دوباره پریود شدم دیگه نشدم تا الان که هنوز منتظرم بنظرتون عادیه
m_trk عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 عزیزم منم مثل شما شدم ۴فروردین روز ۶یا۷ سیکلم بود اورژانسی ۱.۵ خوردم فرداشم دوتا ۰.۷۵ خوردم ۵روز بعدش خونریزی شدید گرفتم ۳روزه بود ،هفته آخر فروردین موعدم پریود نشدم ولی ۵یا۶روز بعدش ۲ اردیبهشت خونریزی گرفتم ۴،۵روزه بود بازم دوباره ۱۲ اردیبهشت خونریزی گرفتم ۶،۷روزه بود این ماهم همش هرازگاهی درد پریودی حس میکنم دارم کلی دمنوش میخورم باز شه شما حتما یا بیبی چک بزن یا آزمایش بده مطمئن شو باردار نیسی من خیلی استرس کشیدم چندین بار آزمایش دادم منفی بود خداروشکر
m_trk عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 اخرای برج یک پریود شدم بعد پریودی قرص رو خوردم یه هفته بعدش ینی سوم برج دو دوباره پریود شدم دیگه نشد ... طبیعیه نگران نباش اینا عوارض قرصه منم ۵روز بعدش خونریزی گرفتم
تمرک مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 221 عزیزم منم مثل شما شدم ۴فروردین روز ۶یا۷ سیکلم بود اورژانسی ۱.۵ خوردم فرداشم دوتا ۰.۷۵ خوردم ۵روز بعد ... خدا کنه واسه منم منفی باشه..درد پریودی دارم ببخشید احساس خیسی میکنم حس میکنم پریوده ولی ترشحه و خون نیست خیلی نگرانم بچم هنوز کوچیکه شیر میخوره
تمرک مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 221 طبیعیه نگران نباش اینا عوارض قرصه منم ۵روز بعدش خونریزی گرفتم خدا از دهنتون بشنوه
تمرک مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 221 از استرس نمتونم بی بی چک بزنم ترس دارم که مثبت بشه
m_trk عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 خدا کنه واسه منم منفی باشه..درد پریودی دارم ببخشید احساس خیسی میکنم حس میکنم پریوده ولی ترشحه و خون ... منم ترشحم اونجوری شده ولی درد پریودیم خیلی کم شده بود ولی احساس خیسی نمیکردم پریود شدم