2777
2789
عنوان

بچه‌ها مامانم داره میمیره....

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 39 پست
مشهد میزارن ببندیم به پنجره فولاد یا نه؟

مشهد میتونید برید و پنجره فولاد هم هسن ولی فکر کنم نمیشه مریض رو اونجا ببندید

شما برید پابوس دکتر خراسانی جلو ضریحش وایسید باهاش حرف بزنید 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم تنهایی

خب اگه خیلی دلتون هوای زیارت داره برید قم یا مشهد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ضجه بزنم ببینم میبرن مشهد یا نه یه بار با هزار زور راضی کردم رفتیم مشهد ولی جواب نگرفتیم میخام دوبا ...

ان شا الله آقا به حق جود و کرم پسرشون جوابتون رو میدن

امام رضا رو سه بار قسم بدید جان جوادشون بعد حاجتتون رو بخواید

چله چهل شهید و ۱۰۰ صلوات گرفتید؟

یا نذر ۱۴۰۰۰ صلوات برا شهید هادی 

یا نذر ۱۲۴۰۰۰صلوات برا انبیا

تهران

ببین خداهمه جا هست ومهمتر اینکه ولی نعمتان ماهم کم بیش در همه جا هستن تا ما واسطه قرار بدیم وان شالله حاجت بگیریم  ببرش شهر ری امامزاده عبدالعظیم حسنی یا امامزاده داود یا قم حضرت معصومه یا جمکران آقا امام زمان حاضر ناظر هست بعدم روایته هر کس حضرت معصومه درقم زیارت کنه انگار امام رضا را زیارت کرده برو اون خانم قسم بده حاجتت خودش وبرادرش از خدا برات بگیره

ببین خداهمه جا هست ومهمتر اینکه ولی نعمتان ماهم کم بیش در همه جا هستن تا ما واسطه قرار بدیم وان شالل ...

رفتیم

قسم دادم حضرت معصومه و امام جواد و امام رضا رو به همدیگه

اومدیم خونه

خوابیدم خواب دیدم یه صدایی بهم میگه مادرتو شفاء میدیم

ولی کو

۲ سال گذشت 

2790
2778
2791
2779
2792