2777
2789
عنوان

بد شانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 25 پست
نه آدمی بود که میگفت اگه خانواده خودش  مخالف ازدواجمون باشن به اونا کاری نداره و میاد میگفت که ...

پس احتمالا آدم خودساخته ای بوده، شاید مغرور هم هست.بهش برخورده .احساس کرده وفا نداری...ببخشید اینجوری گفتم.از نیت واقعی تو خبر نداشته

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون که خودش رفت. اما اگر فکر میکنی واقعا میخواستت، بهش زنگ بزن و حقیقت بگو.سنگ مفت گنجشک مفت

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
اون که خودش رفت. اما اگر فکر میکنی واقعا میخواستت، بهش زنگ بزن و حقیقت بگو.سنگ مفت گنجشک مفت

بلاکم کرده از همه جا من همه چیو قبلش بهش گفتم ولی قبول نکرد اون هم لجبازه هم مغرور

بلاکم کرده از همه جا من همه چیو قبلش بهش گفتم ولی قبول نکرد اون هم لجبازه هم مغرور

اگه یه وقت باهات حرف زد ،بگو خواستگاری در کار نبود.میخواستم تو رو محک بزنم ،ببینم چقدر دوستم داری !! 

اگه یه وقت باهات حرف زد ،بگو خواستگاری در کار نبود.میخواستم تو رو محک بزنم ،ببینم چقدر دوستم داری !! ...

به همین موضوع فکر کردم کاش همین و دیشب میگفتم بهش ولی وقتی که کار از کار گذشت یادم افتاد اون مطمءن شده الان که همچین چیزی هست من حتی گفتم که نمیرم ببینمش مخم داره سوت میکشه 

اگه بهش دسترسی داری یه زنگ بهش بزن .بزار بدونه دوستش داری

اشکالی نداره.یه زنگ حالا بهش بزن.شاید اونم منتظر تو باشه...ولی آماده هر عکس العملی هم از طرفش باش دوستم

ما دخترا چقدر زودباوریم

وقتی نو یه رابطه ای هستیم میگیم فقط من اینجوری هستم و این داستان فقط برای من داره اتفاق میفته. فقط منم که دوست پسرم داره بهم میگه دوستم داره و قصدش ازدواجه

بخدا اینجوری نیست. این قضیه ای که گفتی عینش برای من اتفاق افتاده و برای هزاران نفر دیگه...

الان که از اون رابطه اومدم بیرون میبینم چقدر احمق بودم!!! کسی که واقعا بخوادت میاد خواستگاری و به این زودی نمیگه خوشبخت بشی. بلاک کنه!! دقیقا همینا برای من اتفاق افتاده

پس بیخیالش شو...

نمیدونم شایدم یه روزی برگرده بهت. اگر برگشت فبها! اگرم برنگشت بهش فکر نکن. تو فقط 1 درصد احتمال بده بیاد خواستگاریت. 99% بیخیالش شو